Klantenservice

Anne

Helemaal prima

Beste Anne,
Bedankt voor uw review we hopen u nog eens terug te zien in onze webshop of wellicht te Oss.

Leo van t Hul

Snelle afhandeling en snelle bezorging.

Beste Leo van T Hul,

Huub Beeren

Snelle leveringen top

Beste Huub Beeren,

Jan

Zeer goed

Beste Jan,

Hans Van zeebroeck

Correct op tijd en kwaliteit

Beste Hans van Zeebroeck,

Perry Vlot

Beste Perry Slot,

G.J. Versluis

Doet gewoon wat er besteld word en de prijs vond ik goedkoop ,de levering ging in goed overleg

Beste G.J Versluis,

Wesley Valkeneers

Super! Snel geleverd en fijn van prijs

Beste Wesley Valkeneers,

RenoVas

Goede materialen, kleine beetje vertraging met levering, echt goede chauffeur

Beste Renovas,

Marc van Meeteren