Klantenservice

Reinder Davids

Isolatie en platen gekocht

Beste Reinder Davids,
Bedankt voor uw review we hopen u nog eens terug te zien in onze webshop of wellicht te Oss.

Albert Ligtenberg

Supersnel geleverd. Goede prijs.

Beste Albert Ligtenberg,

Dave Van de Ven

Eenvoudig, goede prijs en op tijd geleverd

Beste Dave van de Ven,

j w van veldhuisen

Prima klant vriendelijk

Beste J W van Veldhuisen,

Frans Otten

Zeer tevreden goede prijs en zeer snelle levering,kan dit bedrijf iedereen aanbevelen

Beste Frans Otten,

Peter

Goede producten en prijs

Beste Peter,

Sonja Siebers

Goede service. Zeer vriendelijke chauffeur. Alles ging in goed overleg.

Beste Sonja Siebers,

Bart Korvemaker

Prima materiaal voor scherpe prijs

Beste Bart,