Klantenservice

Djim Tol

Top, snel en goedkoop

Beste Djim Tol,
Bedankt voor uw review we hopen u nog eens terug te zien in onze webshop of wellicht te Oss.

Thijs van Erve

Ik had OSB3 besteld (geen B-keus) en kreeg B-keus Underlayment geleverd. Ik moest het wel accepteren want onmiddellijk nodig voor de klus (uitstel was geen optie). Het isolatiemateriaal en overige... Ik had OSB3 besteld (geen B-keus) en kreeg B-keus Underlayment geleverd. Ik moest het wel accepteren want onmiddellijk nodig voor de klus (uitstel was geen optie). Het isolatiemateriaal en overige producten zien er goed uit, dat wel, maar nog niet gebruikt.
Verder irriteert de vraag hierna of ik het bedrijf zou aanbevelen. Iedereen stelt tegenwoordig die vraag (bijzonder irritant) en ik ga niet zomaar aanbevelen.
Ik heb nog geen ervaring met Jan de Isolatieman als het om een klacht gaat. Dan moet er eigenlijk pas gevraagd worden aan de klant wat de ervaring is, of het bedrijf de klacht naar tevredenheid heeft afgehandeld.

Beste Thijs,
Beste Thijs,
Bedankt voor uw review.
Wat vervelend om te horen dat de producten niet voldoen aan uw wensen. Echter is hier geen contact met ons geweest zodat we een oplossing konden bieden.
Misschien kunnen we nog iets voor beteken door contact op te nemen met onze klantenservice.
U kunt ons mailen via ‘Klantenservice@jandeisolatieman.nl’ mocht er in de toekomst ooit nog een misverstand zijn.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
We hopen u nog eens terug te zien in de webshop of wellicht op locatie te Oss

Jamie Burgers

Zeer slecht, reageren niet op een aanvraag om te kunnen retourneren, of persoonlijk contact op te nemen

Beste Jamie,
Bedankt voor uw review.
Het kan echter niet de bedoeling zijn geweest dat uw tot op heden geen reactie heeft gekregen. Onze klantenservice zit klaar om u verder te helpen.
U...
Beste Jamie,
Bedankt voor uw review.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
We hopen u nog eens terug te zien in de webshop of wellicht op locatie te Oss

Olga Warmerdam

Producten en levering dikke prima!

Beste Olga,

Bouwbedrijf Rams

Super fijn!!

Beste Bouwbedrijf Rams,

Geoffrey Lecoq

Uitstekende ervaring!

Beste Geoffrey Leceq,

Prime vastgoed

Aardig telefonisch te woord gestaan.
Snelle levering.

Beste Prime Vastgoed,

Caroline Jeurissen

Prima service prima kwaliteit zeker een aanrader

Beste Caroline,

Geert Hermes

Goede afspraken mee te maken.

Beste Geert,

J.H.W. Hutten

Snelle levering en B keus prima voor vloerisolatie.

Beste Hutten,