Met het bedrijf zelf heel fijn op tijd een mail en alles heel duidelijk. Het verzenden was erg slecht. Savonds nog gekeken hoe laat het ging komen en stond op smiddags. Wordt de volgende ochtend om...Met het bedrijf zelf heel fijn op tijd een mail en alles heel duidelijk. Het verzenden was erg slecht. Savonds nog gekeken hoe laat het ging komen en stond op smiddags. Wordt de volgende ochtend om half 7 wakker en er staat al dat alles is bezorgt. Is midden op het looppad bezorgt en niemand kan er meer langs. Handtekening van de bezorgen is op ons vakje neergezet en wij zijn niet gebeld dat hij er aan kwam wat wel in het tekstje stond.
Benny Cornelis
Positieve ervaring. weliswaar 1 dag later geleverd dan oorspronkelijk medegedeeld.
Bram Daan Horré
Tevreden van het product en de service , maar niet tevreden vd leveringsmaatschappij...ze hebben de leveringsdatum twee keer uitgesteld om daarna te leveren toen we net vertrokken naart werk.
coen Verleur
Prima - perfect geregeld
hans van der loop
Zeer veel op voorraad mensen die er verstand van hebben
Jensen
Francois
Was wat verkeerd geleverd, dit hebben ze goed opgelost. De volgende dag had ik de juiste spullen en de verkeerde werd weer mee genomen. Alleen paar dagen daarna kwam de vervoerder weer langs om de...Was wat verkeerd geleverd, dit hebben ze goed opgelost. De volgende dag had ik de juiste spullen en de verkeerde werd weer mee genomen. Alleen paar dagen daarna kwam de vervoerder weer langs om de overige spullen op te halen wat goed was geleverd. Die is weer weg gegaan zonder spullen.