Jansa BV

Mariët

Communicatie uitstekend. Afspraken keurig nagekomen. Prachtige Amsterdam LED Deurluifel. We zijn er erg blij mee, mooi licht. Pieter heeft het keurig en netjes geplaatst. Nogmaals bedankt hiervoor.... Communicatie uitstekend. Afspraken keurig nagekomen. Prachtige Amsterdam LED Deurluifel. We zijn er erg blij mee, mooi licht. Pieter heeft het keurig en netjes geplaatst. Nogmaals bedankt hiervoor. Raad iedereen Jansa aan, inclusief het monteren.

Prijs/kwaliteitsverhouding, zeer klantvriendelijk en keurige monteur.

Ferdinand

Communicatie zeer slecht! Afspraken niet nakomen! Geen volgende keer meer!

Na een aantal weken pas reageren op vragen/klachten en daarna nog eens wachten en hopen dat hij nu uit zichzelf antwoord ...maar helaas en nog altijd wachten op een reactie! Dit duurt al ruim een... Na een aantal weken pas reageren op vragen/klachten en daarna nog eens wachten en hopen dat hij nu uit zichzelf antwoord ...maar helaas en nog altijd wachten op een reactie! Dit duurt al ruim een maand.

Reageren en klacht tot op heden niet opgelost!

Reactie Jansa BV:

Het klopt dat wij door drukte een periode slecht bereikbaar waren. Dit is nu opgelost ! Sinds begin december 2019 hebben wij Els aangenomen die voor ons de verkoop binnendienst gaat verzorgen. Dus... Het klopt dat wij door drukte een periode slecht bereikbaar waren. Dit is nu opgelost ! Sinds begin december 2019 hebben wij Els aangenomen die voor ons de verkoop binnendienst gaat verzorgen. Dus vanaf nu krijgt u Els aan de lijn voor al uw vragen.

Rene

Communicatie blijft slecht. Meerdere keren zelf contact moeten opnemen voordat een afspraak voor plaatsing werd gemaakt. Wel een prachtig luifel (model LED Amsterdam) maar de kwaliteit van de... Communicatie blijft slecht. Meerdere keren zelf contact moeten opnemen voordat een afspraak voor plaatsing werd gemaakt. Wel een prachtig luifel (model LED Amsterdam) maar de kwaliteit van de elektrische onderdelen valt tegen. Binnen een jaar onderdelen vervangen, nog geen zes maanden later heb ik weer de elektra moeten loskoppelen vanwege defecte onderdelen en kortsluiting. Nu twee maanden verder en steeds is er geen afspraak voor het vervangen van onderdelen.

Verbeter de communicatie. Als ik had geweten dat de klantenservice zo slecht was, had ik waarschijnlijk niet bij Jansa een luifel gekocht.
Verbeter de kwaliteit van de LED luifels, de elektra...
Verbeter de kwaliteit van de LED luifels, de elektra onderdelen zijn ronduit slecht.

Reactie Jansa BV:

Door persoonlijke omstandigheden zin wij de afgelopen tijd wat lastige bereikbaar geweest. Deze situatie is nu opgelost en zijn wij weer als vanouds bereikbaar.
Voor wat betreft uw storing aan...
Voor wat betreft uw storing aan de LED luifel hebben wij nu aanpassingen aangebracht bij onze leverancier. De trafo's zijn zwaarder uitgerust waardoor dit issue is opgelost. Alle luifels die wij nu versturen hebben deze trafo in de doos.

De luifel is best mooi geworden. Hebben echter niet de installatie voorschriften gevolgd, dat zou eindigen in een luifel met een groene aanslag aan de randen. Verder zouden de instructies nog wel... De luifel is best mooi geworden. Hebben echter niet de installatie voorschriften gevolgd, dat zou eindigen in een luifel met een groene aanslag aan de randen. Verder zouden de instructies nog wel iets duidelijker mogen, dingen zoals welke kant van een strip boven moeten vanaf verkoop foto worden uitgevonden. Communicatie met het bedrijf is ronduit slecht te noemen, er staat nog steeds een vraag open op WhatsApp...
Prijs en kwaliteit verhouding is dus niet helemaal in balans.

Veel keuze

Communicatie na aankoop verbeteren. De reclame van "vandaag besteld, morgen in huis" van de site verwijderen.

Reactie Jansa BV:

Door persoonlijke omstandigheden waren wij de afgelopen periode wat slechter bereikbaar. Deze situatie is nu weer opgelost. Wij zijn nu weer normaal bereikbaar.

Valthermond

Communicatie is niet het sterkste punt van dit bedrijf. Ik had een overkapping voor onze robot maaier besteld maar ik hoorde maar niets. Diverse whatsapp berichten gestuurd waar niet op gereageerd... Communicatie is niet het sterkste punt van dit bedrijf. Ik had een overkapping voor onze robot maaier besteld maar ik hoorde maar niets. Diverse whatsapp berichten gestuurd waar niet op gereageerd werd. En als er al op werd gereageert dan werd de schuld bij een collega gelegd of bij DHL.
Ik heb meerdere keren gevraagd om een track & Trace nummer, maar dit was waarschijnlijk een te moeilijke vraag. Dus werd er niet op gereageerd, terwijl het whatsapp bericht wel was aangekomen en gelezen.

Verschuilen achter collega's

Betere communicatie

Camping Klein Zwitserland

In maart een luifel besteld en die is in juni nog steeds niet geleverd. Ik moet er steeds achteraan bellen. Van hun uit komt geen reactie.

astrid van meegdenburg

Prachtige luifel gekocht,met verlichting,geeft een veilig gevoel als ik savonds laat thuis kom,
wij zijn er echt heel blij mee!
bedankt voor de snelle service!

je wordt keurig geholpen
veel keus

Fam. M.D. de Jong

Super goede service en kwaliteit.
De luifel is na een logistiek probleem door de koerier, buiten de schuld on van Jansa, persoonlijk afgeleverd op ons adres door de firma Jansa.
Dit...
Super goede service en kwaliteit.
Dit getuigd van super service.
Ook de communicatie was heel goed en werden wij goed op de hoogte gehouden.
De deurluifel zelf was makkelijk te monteren met de duidelijke gebruikershandleiding die meegeleverd was.

Wij willen Jansa zeker aanbevelen bij anderen voor kwaliteit, service en communicatie.

- Kwaliteit
- Service
- Communicatie
- Duidelijke website

L&B express Olen

Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk. Was zoals afgesproken. 👍

Vakmanschap!

Waren iets na afgesproken datum.

ubink

Prima ervaring, betrouwbaar en ze denken met je mee. we vonden onze voordeurluifel achteraf iets te diep, ze komen de luifel op locatie inkorten.

prijs/kwaliteitsverhouding en klantvriendelijk

het assortiment zou iets dieper mogen zijn, de modellen zijn vaak niet in meerdere afmetingen te verkrijgen.