Jansa BV

philippe VERHAEGE machelen zulte

Ik had goede contacten via e mail en het produkt is juist dat wat ik wenste, enkol de dakgoet lekt een beetje bij de verbinding

het is tot hiertoe de mooiste voordeurdakoverdekking die ik gezien heb, en hetgeen wat men me via e mail aanprees, is ook dat wat ik kreeg, het is dan ook heel vakkundig aangebracht, de betaling... het is tot hiertoe de mooiste voordeurdakoverdekking die ik gezien heb, en hetgeen wat men me via e mail aanprees, is ook dat wat ik kreeg, het is dan ook heel vakkundig aangebracht, de betaling was ook correct.

de verbinding van de dakgoot lekt een beetje, de rubber sluit niet goed, maar het is niet zo erg, het druppelt maar een beetje

Peter

Een mooi product voor een aantrekkelijke prijs en voor niet al te veel geld compleet geïnstalleerd.

Een hele goede service.

Goede bereikbaarheid voor vragen. Snelle levering van het produkt.

Goede service.

Neen.

Enorm tevreden, eerlijk, perfecte levering.

Perfecte tracering.Top!

Geen, doe zo verder.

Zeer ruim assortiment en zeer snelle service

Ben zeer tevreden met deze grote luifel 2m x 1,5m , de kliko's staan eronder en aan ik aan kom lopen gaat de verlichting aan.

Fam. Ribbers

Ik ben zeer tevreden over Jansa. Keurige informatie en communicatie via de mail en een zeer mooi geleverde deurluifel met duidelijke montagebeschrijving.

Goede, nette communicatie.
Zeer mooi product.

N.v.t.!

Bert Hulshof

Uitstekende ervaring , zowel voor als na de koop een hele goede service.

Mooi afgewerkt produkt.
Goede service, bij een probleempje bij de montage wilde de monteur zelfs naar me toe komen om ff te helpen, achteraf met een tip is het toch gelukt

Montage handleidingen update houden

Gebeld maar werd niet opgenomen, kon ook niets inspreken, jammer. Werd wel netjes terug gebeld en mijn probleem is super opgelost!

Goede service

Voicemail kunnen inspreken

Geen opmerkingen !, geen top

Werner

Ik heb geen slechte ervaring ondervonden met dit bedrijf.

Een duidelijke beschrijving bij de foto's van de luifels,materiaal ,maten,mogelijkheden,enz.

Op de site van het bedrijf staat het adres van de verkoper vermeld,wat vertrouwen opwekt,maar als men dan even
Google Street View gebruikt met dat adres dan komt men in een gewone woonwijk terecht,wat dan weer(bij mij toch)een beetje wantrouwen teweeg brengt,nergens een firma-naam of bedrijf te bespeuren.