Jansa BV

Prima. alles volgens afspraak gegaan

Prijs/kwaliteit.

Geen.

schlegelmilch

Leider sprechen wir kein holländisch, für deutsche müsste ihre seite in deutsch oder englisch sein. aber wir können sagen, das wir mit ihrem Produkt sehr zufrieden sind und jeder zeit wieder bei... Leider sprechen wir kein holländisch, für deutsche müsste ihre seite in deutsch oder englisch sein. aber wir können sagen, das wir mit ihrem Produkt sehr zufrieden sind und jeder zeit wieder bei ihnen bestellen würden.

verstehen wir leider nicht

verstehen wir leider auch nicht

Verzending naar partikulieren gaat kompleet in de mist , ik wacht al 1 week op mijn aankoop

verzending naar partikulieren gaat kompleet in de mist , ik wacht al 1 week op mijn aankoop

Toegaert

Ondanks de iets latere levering is alles correct verlopen, zelfs de mails die ik stuurde werden direct en vriendelijk beantwoord en dat gebeurt niet dikwijls bij andere winkels, doe zo verder

Goede duidelijke info en ik heb er gevonden wat ik zocht

Louis

Ik ben zeer tevreden, niet enkel over het aangekochte produkt maar ook en vooral over de behulpzaamheid en vriendelijkheid waarmee enkele van mijn vragen beantwoord werden.

Klantvriendelijkheid, behulpzaamheid

Doe zo voort!!!

G.van de wiel

Goede website,snelle levering en betaalbaar dus 100%

Dat we zelf de bezorgdag mochten bepalen.
Dat we zelf de bezorgdag mochten bepalen.
Dat we dezelfde dag van bestelling gebeld werden door jansa die ons vertelde dat er toevallig de volgende dag een levering was en dat dus onze bestelling ook meekon als wij dat wilden.graag dus

Jennifer van der Weijden

Prettige mensen in de omgang en ruimen alles netjes op.

Site duidelijk en snelle bezorging

Goede ervaring

Duidelijke website en communicatie

Prima, snelle levering en uitstekende installatie. Persoonlijke wensen, werden allemaal netjes opgepakt.

Goede persoonlijke service en goed vakmanschap!

Frederique Schuurman

Zeer vriendelijk en efficiënt

Klant vriendelijk en kwamen met andere ideeen