Jansa BV

Goedm

Klantvriendelijk en correct

Roger Scholtes

Prettige samenwerking, houden zich aan afspraken, goede ervaring.

Denken me, zoeken oplossingen.

San uit Weesp

Heel positief, klantvriendelijk, afspraak is afspraak.

Een aanradertje.

Flexibel tonend om de wensen van klannten te vervullen.
Bereid werk keurig af te maken.

Jansa moet landelijk installatie dienstverlening gaan doen om meer klanten te treffen :)
Verder niet

Dag na de internet bestelling werd ik gebeld om een afspraak te maken voor het afleveren van de bestelling.
Perfect op tijd afgeleverd.

Wim Visser

Was zeer behulpzaam , vooral in het meedenken om een passende oplossing te vinden om een voordeurluifel op breedte te kunnen aanpassen.
Maakte zelfs een verpakking open om te kijken hoe de...
Maakte zelfs een verpakking open om te kijken hoe de luifelonderdelen et feitelijk uit zagen.

Stuurde zelfs eigen gemaakte foto's via de app op van onderdelen.

Lucas van der Linden

Snelle levering, vakkundige en snelle plaatsing, we zijn heel erg tevreden!

De geweldige feedback bij vragen

Stella spies

Super goed en snel geleverd.

Geen verzendkosten

Geen idee gewoon goed

J. de Beer

Prima. Erg goed dat men per telefoon graag uitleg wil geven over de vragen die vooraf gesteld waren per mail

Vriendelijkheid en bereidheid tot uitleg en overleg om te komen tot een goed eindproduct voor de klant

Nog geen gebruik genaakt van after sales. Zou een hokje bij moeten voor "( nog) niet van toepassing

Ik ben zeer tevreden met de manier dat ik was geholpen

Omdat ik geen After Sales mee gemaakt heb - vind ik het moeilijk om iets in te vullen hierdoor 3 sterren

Misschien is het beter wanneer je ook een "NVT" in het keuze menu zet

Snelle reactie bij vragen. Bij levering was doos beschadigd en na gebeld te hebben was de reactie correct en werd er aangeboden direct spullen te vervangen als deze beschadigd zouden zijn wat... Snelle reactie bij vragen. Bij levering was doos beschadigd en na gebeld te hebben was de reactie correct en werd er aangeboden direct spullen te vervangen als deze beschadigd zouden zijn wat uiteindelijk niet het geval bleek. Nette service.

Zir boven