1986 beoordelingen

Assortiment
Persoonlijk advies

1986 Reviews

Betrouwbare partij die afspraken nakomt. Past iets niet, dan zoeken ze snel naar een oplossing. Doet iets niet wat je verwacht, dan reageren ze snel. We hebben een hele mooie keuken die helemaal... Betrouwbare partij die afspraken nakomt. Past iets niet, dan zoeken ze snel naar een oplossing. Doet iets niet wat je verwacht, dan reageren ze snel. We hebben een hele mooie keuken die helemaal voldoet aan de verwachtingen! Bedankt.

Je kunt er binnenlopen zonder direct te worden overvallen door een overijverige verkoop(st)er. Gigantische keuze voor elke beurs, uitermate vriendelijk en deskundig personeel. Men neemt de tijd voor... Je kunt er binnenlopen zonder direct te worden overvallen door een overijverige verkoop(st)er. Gigantische keuze voor elke beurs, uitermate vriendelijk en deskundig personeel. Men neemt de tijd voor je ongeacht waarvoor je komt. Nooit opdringerig, nooit dwingend. Bij aankoop heldere uitleg over de levering. Je gaat blij naar buiten zonder het gevoel dat je iets aangesmeerd is.

Kleij

Wij zijn toen wij besloten hadden een nieuwe keuken aan te schaffen direct naar Jansen totaal wonen gegaan, omdat wij zeer tevreden waren over onze oude keuken die 24 jaar geleden door Jansen is... Wij zijn toen wij besloten hadden een nieuwe keuken aan te schaffen direct naar Jansen totaal wonen gegaan, omdat wij zeer tevreden waren over onze oude keuken die 24 jaar geleden door Jansen is geleverd. Wij zijn uitstekend geholpen door Emiel Buurman, die goed naar onze wensen luisterde en die vertaalde in een inzichtelijk concept , zodanig dat wij gelijk de eerste dag de keuken besteld hebben. Het vervolgtraject, demontage van de oude keuken en plaatsing van de nieuwe , verliep ook zeer professioneel. Wij zijn zeer content met deze aankoop en kunnen Jansen totaal wonen absoluut aanbevelen als een zeer betrouwbare partner.

Neijenhuis

Goed adviezen en een complete installatie hebben ons een super mooie keuken opgeleverd.

Meer dan prima en zeker de all inn mogelijkheden Sleutel klaar is zeker klaar en perfect

Keuken gekocht en geen enkele manco of afwijking tijdens levering en installatie terwijl dit bij andere keukenzaken regelmatig voorkomt.

Hanna

Slecht

Het personeel kan wat vriendelijker zijn
En mogen wel wat meer intresse tonen...
En zich verdiepen in wat ze verkopen is misschien ook wel handig want dan weet je wat je verkoopt

Keurig op tijd en netjes gewerkt.

de Vree

Uitstekende ervaring.

Geen.

Besselink

Wij vinden jansen totaal wonen een prettige winkel, deskundig, na afleveren van de aankoop
behulpzaam met de vragen.