1988 beoordelingen

Assortiment
Persoonlijk advies

1988 Reviews

Eelco ter Buurkes

Prima service en uitstekende levering.

Selman

Prima verkoopadvies, prima service bij levering.

Mario

Goed advies waarbij men ruim de tijd neemt.

Raar om naar een bonnummer te vragen terwijl deze niet op de bon te vinden is. Ordernummer dan maar gepakt.

M.holman

Prima ervaring

Wel vind ik dat er geen bezorgkosten berekend moeten worden bij bestding van een bedrag van €1000.00

J. Arts

Deskundige informatie bij de aankoop. Snellere levering dan verwacht.

Jacha van Etten.

Wij zijn zeer prettig geholpen in de winkel!

Ik vond de adviseurs op de winkelvloer vooral niet opdringerig, dat maakte dat de koop door ging! De verkoper en de jonge dame die stage liep hielpen ons erg prettig! Mocht ik weer voor meubels... Ik vond de adviseurs op de winkelvloer vooral niet opdringerig, dat maakte dat de koop door ging! De verkoper en de jonge dame die stage liep hielpen ons erg prettig! Mocht ik weer voor meubels willen kijken kom ik zeker eerst bij jullie!

C.oostveen

Super, snel en ook nog mooi ingepakt

Frank Bakker

Prima.

Lamp gezien op internet, wezen googelen en Jansen Totaal was goedkoopste adres.

Verzending op tijd, lamp goed aangekomen. Track en trace werkte ook prima. Prima.

Lamp gezien op internet, wezen googelen en Jansen Totaal was goedkoopste adres.

Verzending op tijd, lamp goed aangekomen. Track en trace werkte ook prima.

Dus gewoon een goed uitgevoerde internet order, waarbij ikzelf alles heb geregeld tot en met uiteindelijke bestelling.

Kuipers

Keuken plaatsing was niet ingepland. Oplossing hiervan prima

Robert

Goed advies in de winkel, keurige levering, vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon.

Geen aftersales-moment ervaren?!
Bij de aankoop van een kostbare bank is het klantgericht om bijvoorbeeld een bijpassend kussen of een cadeaubon cadeau te doen.