1952 beoordelingen

Meteen een prettig gevoel bij binnenkomst
Fijn overleg wat er allemaal mogelijk is
Meteen een prettig gevoel bij binnenkomst
Fijn overleg wat er allemaal mogelijk is
Vrij snel tot een plan gekomen en terwijl wij genoten van een broodje maakte Emiel de tekeningen klaar wat er prachtig uit kwam te zien

N.v.t.

Kristel Bloem

Zeer prettige samenwerking met Emiel
Goede uitleg van wat er allemaal mogelijk is
Denkt mee
Groot assortiment
Veel keuzes

n.v.t.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review, Kristel! Fijn om te horen dat onze collega Emiel je zo goed heeft geholpen. Alvast veel plezier gewenst van de nieuwe keuken! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal... Hartelijk dank voor je review, Kristel! Fijn om te horen dat onze collega Emiel je zo goed heeft geholpen. Alvast veel plezier gewenst van de nieuwe keuken! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Alwin

Super ervaring. Direct tot koop over gegaan zonder een vergelijking te maken met andere aanbieders

Nvt

Alwin bloem

Super goed. Na 3 uur hebben wij zonder vergelijk bij andere keukenspeciaalzaken de adviseur de order gegund. Wij uiteraard ons zelf een keuken die nog mooier is geworden door zijn advies

Niet bij meneer Buurman de adviseur

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review! Alvast veel plezier gewenst van de nieuwe keuken. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

de Bont

Goed advies, vriendelijke mensen, ga zeker nog eens terug

Geen gewoon goed

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor jullie review! Fijn om te horen dat onze collega's jullie goed hebben geholpen. Veel plezier gewenst van de nieuwe meubels! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Max Hof

Heb hier een dekbed van Texeler gekocht. Ik heb aangegeven wat mijn wensen waren voor een dekbed, er word meegedacht wat de beste optie is!

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Max, hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat er goed naar je wensen geluisterd is. We wensen je een fijne nachtrust toe. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Beppie van Riemsdijk

Klantvriendelijk en goed geholpen.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartstikke fijn om te horen dat je klantvriendelijk en goed bent geholpen door onze keukenadviseur Emiel. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring namens Jansen Totaal Wonen.

Leanne en Martin

Op aanraden van mijn zus hebben we een afspraak gemaakt met Janin. Ze is bij ons geweest en heeft een interieuradvies opgesteld. We hebben haar advies opgevolgd. Na drie maanden bleek dat de banken... Op aanraden van mijn zus hebben we een afspraak gemaakt met Janin. Ze is bij ons geweest en heeft een interieuradvies opgesteld. We hebben haar advies opgevolgd. Na drie maanden bleek dat de banken vertraagd geleverd zouden worden. Monique heeft haar uiterste best gedaan om de banken nog voor de vakantieperiode te krijgen. Wij zijn ontzettend blij dat we het advies van Janin opgevolgd hebben.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Leanne en Martin, hartelijk dank voor jullie review! Fijn om te horen dat Janin jullie goed geadviseerd heeft. We wensen jullie heel veel plezier van jullie nieuwe interieur! Vriendelijke groet,... Hi Leanne en Martin, hartelijk dank voor jullie review! Fijn om te horen dat Janin jullie goed geadviseerd heeft. We wensen jullie heel veel plezier van jullie nieuwe interieur! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Frank

Super geholpen door Mandy! We hadden al een Xooon bank op het oog en we zijn daar nu helemaal voor geslaagd. Fijn gesprek, prettig geholpen en een dagje wat stoffen mee naar huis om een keuze te... Super geholpen door Mandy! We hadden al een Xooon bank op het oog en we zijn daar nu helemaal voor geslaagd. Fijn gesprek, prettig geholpen en een dagje wat stoffen mee naar huis om een keuze te kunnen maken. Nu geduldig afwachten op de levering! Wij zijn in ieder geval nu al happy met de aankoop. Bedankt!

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je Frank! Fijn om te horen dat jullie goed geadviseerd zijn door Mandy bij het uitzoeken van een nieuwe bank. We wensen jullie er veel plezier van! Vriendelijke groet, team... Hartelijk dank voor je Frank! Fijn om te horen dat jullie goed geadviseerd zijn door Mandy bij het uitzoeken van een nieuwe bank. We wensen jullie er veel plezier van! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Lex Veenbrink

Heel fijn geholpen door Carla mooie relaxfauteuil gekocht. Heel erg blij mee

Geen verbeter punten

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Lex, hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Carla je zo goed heeft geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe relaxfauteuil. We wensen je er veel plezier van!... Hi Lex, hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Carla je zo goed heeft geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe relaxfauteuil. We wensen je er veel plezier van! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen