1988 beoordelingen

1988 Reviews

Fam van den Berg

Prima service

Marion Menger

Heel goed... Vriendelijk en deskundig personeel.. En een prachtige bank!

M de Jong

Goed advies, snel geleverd en een super mooi product!

De Baat

Fijn personeel in de winkel

Nillesen H.J.

We kunnen niet anders zeggen dat de aflevering keurig is geschied en op tijd. Ook de medewerkers die het gedaan hebben.

H. Demont

Heel klantvriendelijk

Bart Maatman

Goed - van advies, aankoop tot levering

Miriam Lentjes

Mooie zaak veel keuze’s in meubel stijlen en verschillende prijsklasse.
Leuke styling, vd meubel opstellingen.

Na aankoop van mijn bankstel kwam ik erachter dat eventueeel ook het oude bankstel meegenomen kon worden .Dit was tijdens de aankoop niet vermeld hoorde dit van derden.
Ben terug gegaan naar...
Ben terug gegaan naar de zaak melding van gemaakt ,dit werkt genoteerd . Maar tijdens bezorging nieuwe bankstel wisten bezorgers van niets. Namen hem uiteindelijk toch mee. Dus. prima service..

M. Jager

Nadat wij bij Trendhopper geweldig geholpen zijn, heeft Jansen Totaal wonen de
meubelen netjes bezorgd, uitgepakt en geplaatst. Oude bankstel werd zelfs meegenomen, top!

HWM Gunsing

Goed maar een beetje rare ervaring met de onderlinge verstandhouding met jullie buurman profijtmeubel.

Betere info over elkaar als buren,want het leek wel alsof jullie toch concurrenten van elkaar zijn.Een vraag van mij kant over de buurman werd mij toch verwezen naar de buurman,met de mededeling wij... Betere info over elkaar als buren,want het leek wel alsof jullie toch concurrenten van elkaar zijn.Een vraag van mij kant over de buurman werd mij toch verwezen naar de buurman,met de mededeling wij zijn van Jansen totaalwonen en niet van profijtmeubel.