1989 beoordelingen

Assortiment
Persoonlijk advies

1989 Reviews

M Looman

Prima service, goede communicatie, en een nette aflevering van mijn mooie meubels!

Robert Janssen

Wij hebben een set stoelen ingekocht voor onze eethoek. De keuze was enorm en hebben daardoor voor ons een passend model gevonden.

Geen verbeterpunten. Ga zo door.

Annemiek Straatman

(Bewerkt)

Op 18 februari een bank met longchair gekocht. Die is op 19 Mei geleverd en op Woensdag. 13 Juni weer opgehaald omdat er zoveel gebreken aan zijn. De twee delen sluiten niet aan,er zitten vlekken... Op 18 februari een bank met longchair gekocht. Die is op 19 Mei geleverd en op Woensdag. 13 Juni weer opgehaald omdat er zoveel gebreken aan zijn. De twee delen sluiten niet aan,er zitten vlekken in alle twee de delen, de longchair loopt naar achter toe wel heel erg schuin af,waardoor je er niet op kunt zitten maar in een diepe kuil komt te liggen, en er zit een gat in de stof. Nu maar wachten hoe lang dit nu gaat duren .Ben je dus al gauw een half jaar verder . Dus alles bij elkaar niet echt een leuke ervaring.Nu schijnt het model zo te zijn,wat mij niet verteld is.Kan een andere bank uit gaan zoeken maar dat gaan we dus maar niet doen. Veel beloftes gedaan maar geeneen nakomen. al met al ben ik nu eindelijk zover dat ik het geld terug krijg. Ik denk dat ik meneer Jansen zelf moet vragen om een reactie,want zo ga je niet met klanten om.Ik kan me niet voor stellen dat meneer Jansen er iets vanaf weet

werd een beetje lacherig over gedaan door verkoper. je voelt je niet echt serieus genomen.Na het tweede gesprek wordt er van alles beloofd maar niets wordt nagekomen. Na het derde gesprek wordt de... werd een beetje lacherig over gedaan door verkoper. je voelt je niet echt serieus genomen.Na het tweede gesprek wordt er van alles beloofd maar niets wordt nagekomen. Na het derde gesprek wordt de hele boel verdraaid . Niet iets beloven wat je toch niet nakomt. DUS, niet iemand blij maken met een dooie mus!!!!!!

Boudchichi

Toen ik belde op te informeren naar het product kreeg ik goede info. En de levering ging erg soepel

Sonja kana

Bestel heel graag hier leuke dingen.
Fantasche service, snelle levering en alles in cadeau verpakking en goed verzorgd beschermt ingepakt. Kans dat er iets kapot gaat is er niet.

Geen enkele

Hakan Ildiri

I found the company online while searching for a sofa for my living room.

nothing, all went perfectly.

Annette

Top!
De klanten service, deverpakking, de snelle verzending, alles is top

Dilek

Zeer goed

Geen verbeterpunt

Vervaet franky

Zeer snelle levering, perfect ingepakt ook. Echte aanrader.

Helen Zwaan

Heb een zomerdekbed besteld via de website, waarbij bij de omschrijving van het product en op de bedtextiel pagina zelf niet vermeld staat dat deze niet te retourneren is, 'tenzij het verzegeld is... Heb een zomerdekbed besteld via de website, waarbij bij de omschrijving van het product en op de bedtextiel pagina zelf niet vermeld staat dat deze niet te retourneren is, 'tenzij het verzegeld is of de verpakking van het artikel zichtbaar niet open is geweest.' zoals op de pagina Retourneren. Jullie beleid is dus blijkbaar dat bedtextiel dus nooit te retourneren, is want het dekbed werd ten eerste zonder verzegeling toegestuurd en wat heb je aan een dekbed als je niet even aan de stof kunt voelen of het prettig aanvoelt? Ik vond het dekbed te dun en te hard helaas, heb het verder niet gebruikt en wilde het dus graag retourneren. In dit geval ben ik van mening dat je duidelijk op de website moet vermelden in de omschrijving op de bedtextiel pagina dat deze producten niet te retourneren zijn. Ik heb hiervoor een dekbed besteld bij Fonq en die mocht ik wel gewoon retourneren en op de website van de Bijenkorf staat heel duidelijk vermeld bij de beschrijving van de bedtextiel producten dat deze niet geretourneerd kunnen worden, daar kunnen jullie een voorbeeld aan nemen. Ik heb nu niet de keuze gehad om het product in de winkel te komen bekijken en dat vind ik erg jammer. Uiteraard begrijp ik de achterliggende reden wat betreft hygiene, maar dan moeten jullie ervoor kiezen om deze producten niet online te verkopen, maar alleen in de winkel. Ik heb geprobeerd dit op te lossen met de klantenservice, maar geen coulance, vandaar dat ik mijn feedback hier plaats in de zodat andere mogelijke klanten weten waar ze aan toe zijn bij de aankoop van een soortgelijk product. Ik zal hier nooit meer wat kopen.

Vermelden op de Bedtextiel pagina dat deze producten niet geretourneerd kunnen worden uit hygiënisch oogpunt, dit voorkomt teleurstelling bij jullie klanten.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Beste Helen,
Beste Helen,
We vinden het zeer vervelend dat u een product heeft gekocht waar u uiteindelijk niet tevreden over bent. Op onze site staat dat vanuit hygiënisch oogpunt het dekbed niet geretourneerd mag worden. U bent tijdens uw bestelling akkoord gegaan met onze algemene voorwaarden. Wanneer wij uw dekbed zouden terugnemen zouden wij niet kunnen garanderen dat dit dekbed bij een volgende aankoop ongebruikt is. Om onze kwaliteit zo hoog mogelijk te houden blijven wij bij onze voorwaarden. Zo kunnen wij al onze klanten dezelfde kwaliteit garanderen.
Wij hopen op uw begrip hiervoor.
Jansen Totaal Wonen