1952 beoordelingen

Assortiment
Persoonlijk advies

1952 Reviews

van Wijk

Wij zijn op een nette professionele wijze geholpen

niet

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review! Heel veel plezier gewenst van het nieuwe bed. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Vermeulen-hof

Al veel spullen gekocht bij Jansen, vandaar de keuze om terug te komen! En erg snelle levering!

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review. Super om te horen dat jullie opnieuw bij Jansen Totaal Wonen een aankoop hebben gedaan. We wensen jullie er veel plezier van! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal... Hartelijk dank voor je review. Super om te horen dat jullie opnieuw bij Jansen Totaal Wonen een aankoop hebben gedaan. We wensen jullie er veel plezier van! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Schopman

Heel goed geholpen door Carla

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review!

Patrick Scholten

Erg goed geholpen met samen stellen relax/sta op stoel voor mijn moeder.
Verkoopster wist zich goed in te leven en heeft kennis van zaken.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Wat fijn te horen dat je goed bent geadviseerd bij het samenstellen van een sta-opstoel voor je moeder. Bedankt voor het delen van je ervaring namens Jansen Totaal Wonen.

Franken

Top winkel

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review!

Annelies Neyenhuis

Relax fauteuil, bank en eetkamer stoelen. Fijn en rustig geholpen door Carla. Vakkundig en goed advies.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Annelies, hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Carla je zo goed heeft geholpen. Heel veel plezier van je nieuwe meubels. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Koppen

Mooie tafel gekocht. Goed geholpen door Carla!

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review en complimenten aan onze collega Carla! We hopen je snel weer in onze winkel te mogen verwelkomen. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Lisette

Ik ben erg goed geholpen door Judith met het uitkiezen van een bank. Eerlijke mening over welke kleur etc

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Lisette, hartelijk dank voor je review. Super om te horen dat onze collega Judith je zo goed heeft geholpen. Heel veel plezier van de bank gewenst! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Boogaard

We vonden hier precies de bank die we zochten als showroommodel. Vriendelijk geholpen door Carla.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Marije, hartelijk dank voor je review! Veel plezier gewenst van jullie nieuwe bank. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Rijks

Bedankt Sylvie voor het uitzoeken van mijn nieuwe bank. Je hebt mij super geholpen

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor de mooie complimenten aan onze collega Sylvie, we wensen je alvast heel veel woonplezier van de nieuwe bank namens het team van Jansen Totaal Wonen.