1952 beoordelingen

Assortiment
Persoonlijk advies

1952 Reviews

Bartels

Super fijn geholpen met zeer goed advies

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor jullie review!

Gerard Besselink

Tot onze tevredenheid hebben wij een prachtig vloerkleed gevonden.
Tot onze tevredenheid hebben wij een prachtig vloerkleed gevonden.
dit hebben wij voornamelijk te danken aan onze contactpersoon Carla van der Heijden, die echt moeite deed om ons de juiste beslissing te laten nemen.

Carla deed echt haar best om ons de juiste keuze te laten maken.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review, Gerard. Fijn om te horen dat onze collega Carla jullie zo goed en uitgebreid heeft geholpen! Veel plezier gewenst van jullie aankoop. Vriendelijke groet, team Jansen... Hartelijk dank voor je review, Gerard. Fijn om te horen dat onze collega Carla jullie zo goed en uitgebreid heeft geholpen! Veel plezier gewenst van jullie aankoop. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Adriaan Foekens

Positief, deskundig en vriendelijk

Nvt

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Adriaan, hartelijk dank voor je mooie review!

Ferry Willemsen

Super goed geholpen door Antoine met het uitzoeken van onze nieuwe keuken, hele fijne ontspannen sfeer tijdens het proces. Zeer fijne ervaring om zo je keuken uit te zoeken. Mede ook dankzij de... Super goed geholpen door Antoine met het uitzoeken van onze nieuwe keuken, hele fijne ontspannen sfeer tijdens het proces. Zeer fijne ervaring om zo je keuken uit te zoeken. Mede ook dankzij de gastvrouw.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Ferry, hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat Antoine zo goed heeft geholpen bij het samenstellen van een nieuwe droomkeuken. Veel plezier ervan gewenst! Vriendelijke groet, team... Hi Ferry, hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat Antoine zo goed heeft geholpen bij het samenstellen van een nieuwe droomkeuken. Veel plezier ervan gewenst! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Carolijn Willemsen-Bastiaanse

In de winkel hangt een hele fijne, prettige sfeer. We hebben in alle rust goed kunnen rond kijken wat we mooi vonden.
Daarna 2 vervolg afspraken gemaakt bij Antoine. Hij heeft ons erg goed...
Daarna 2 vervolg afspraken gemaakt bij Antoine. Hij heeft ons erg goed geholpen met het samenstellen van een prachtige keuken.
Goed en eerlijk advies gekregen.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Carolijn, hartelijk dank voor je review! Super om te horen dat onze collega Antoine jullie zo goed heeft geadviseerd. Heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe keuken! Vriendelijke groet, team... Hi Carolijn, hartelijk dank voor je review! Super om te horen dat onze collega Antoine jullie zo goed heeft geadviseerd. Heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe keuken! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Scholten

Goed zeer vriendelijk personeel.

Frans en Jannie van Dinteren

Hallo, wij zijn zeer tevreden en goed geholpen door verkoper Bo, goede informatie en uitleg over de stoelen en het onderhoud voor de lederen bekleding.
Groet Frans en Jannie van Dinteren

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Frans & Jannie, hartelijk dank voor jullie review! Fijn om te horen dat onze collega Bo jullie goed heeft geholpen en geadviseerd. Veel plezier gewenst van jullie eetkamerstoelen!... Hi Frans & Jannie, hartelijk dank voor jullie review! Fijn om te horen dat onze collega Bo jullie goed heeft geholpen en geadviseerd. Veel plezier gewenst van jullie eetkamerstoelen! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Langenhoff

Ontzettend fijn geholpen door verkoopmedewerker Janin, ze denkt met je mee en geeft passend advies.
Goede communicatie over de producten en levering.
We hebben al meerdere keren wat...
Goede communicatie over de producten en levering.
We hebben al meerdere keren wat gekocht binnen Janssen.
We komen hier zeker nog vaker terug.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Wat fijn om te horen dat dat jullie fijn en kundig zijn geholpen door Janin in onze winkel en dat ook de communicatie over de producten en levering goed is bevallen. Ook de volgende keer staat de... Wat fijn om te horen dat dat jullie fijn en kundig zijn geholpen door Janin in onze winkel en dat ook de communicatie over de producten en levering goed is bevallen. Ook de volgende keer staat de koffie weer voor jullie klaar! Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Beau

We zijn ontzettend tevreden met de service die we van verkoopmedewerker Janin hebben ontvangen! Vanaf het eerste moment was ze vriendelijk, behulpzaam en dacht ze echt met ons mee. Janin nam de tijd... We zijn ontzettend tevreden met de service die we van verkoopmedewerker Janin hebben ontvangen! Vanaf het eerste moment was ze vriendelijk, behulpzaam en dacht ze echt met ons mee. Janin nam de tijd om naar onze wensen te luisteren en kwam met uitstekend advies dat perfect aansloot bij onze behoeften. Wat ons bijzonder aansprak was haar oog voor detail en het feit dat ze een prachtige online 3D-schets maakte, waardoor we meteen een helder beeld kregen van hoe het eindresultaat eruit zou komen te zien. Janin heeft onze verwachtingen overtroffen met haar expertise en persoonlijke aanpak. Absoluut een topper!

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Beau, hartelijk dank voor je uitgebreide review en complimenten aan onze collega Janin! Fijn om te horen dat ze jullie een passend advies heeft gegeven. Veel plezier gewenst van jullie nieuwe... Hi Beau, hartelijk dank voor je uitgebreide review en complimenten aan onze collega Janin! Fijn om te horen dat ze jullie een passend advies heeft gegeven. Veel plezier gewenst van jullie nieuwe interieur! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Corrie en Jan Kevenaar

Wij zijn geen emokopers en hebben er een nachtje slapen voor nodig om een voor ons grote aanschaffing te doen. Na in een aantal banken proef gezeten te hebben en de rolmaat gebruikt te hebben kwam... Wij zijn geen emokopers en hebben er een nachtje slapen voor nodig om een voor ons grote aanschaffing te doen. Na in een aantal banken proef gezeten te hebben en de rolmaat gebruikt te hebben kwam Naomi Wiggers ons helpen. Met aanstekelijk enthousiasme en ad remheid werd de aanvullende informatie gegeven en wij waren eigenlijk al meteen om. Niet alleen door Naomi, maar ook dankzij haar. Naderhand nog telefonisch de punten op de i gezet met steeds een prettig gevoel. We zijn benieuwd of de bank en Jansen het nu waar gaan maken. Daar hebben we vertrouwen in omdat we vaker (dure) spullen gekocht hebben.

Sorry, nee....tenzij de levering problemen gaat opleveren

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Corrie en Jan, hartelijk dank voor jullie uitgebreide review. Fijn om te horen dat onze collega Naomi jullie zo goed heeft geholpen. Alvast heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe bank.... Hi Corrie en Jan, hartelijk dank voor jullie uitgebreide review. Fijn om te horen dat onze collega Naomi jullie zo goed heeft geholpen. Alvast heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe bank. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen