1952 beoordelingen

Assortiment
Persoonlijk advies

1952 Reviews

Martijn van Duuren

Super tevreden met de gekochte keuken. Onze verkoper Antoine deed t heel netjes en rustig. Goede adviezen en lekker scherp meedenken. Topper. Bedankt.

Kan niets bedenken

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Martijn, hartelijk dank voor je mooie review en complimenten aan onze adviseur Antoine. Super om te horen dat je zo tevreden bent met de gekochte keuken. Veel plezier ervan gewenst! Vriendelijke... Hi Martijn, hartelijk dank voor je mooie review en complimenten aan onze adviseur Antoine. Super om te horen dat je zo tevreden bent met de gekochte keuken. Veel plezier ervan gewenst! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Paul

Twee horrorkasten en slechte service!

Twee horrorkasten en slechte service!

Ervan uitgaande dat alle reviews hier eerlijk zijn gedeeld, kan ik daar hoogstpersoonlijk niet in mee gaan. Om heel eerlijk te zijn ga ik nooit meer terug naar Jansen Totaal Wonen. Zelden zo’n slechte meubelzaak gezien al wil ik niet de schuld allen bij hen leggen.

We beginnen positief. Veel gratis parkeerruimte en een geweldige zaak om te zien. Qua vormgeving en sfeer krijgt Jansen Totaal Wonen een dikke 10. Ook het personeel is aardig niet opdringerig en denkt met je mee zodat jouw wensen netjes worden kunnen vervuld. Zo koos ik voor een paar salontafeltjes bank, poef en tv meubel van het merk Bonvoya. Ik kocht er gelijk een All-in House service bij en daar werd de eerste fout al gemaakt. Zo kreeg ik niet het setje gelijk mee. Zelf niet aan gedacht, dat kwam pas veel later. De salesmanager zei mij later dat de verkoopster die aan mij had moeten meegeven. Kan gebeuren maar toch erg slordig. Dan de betaling die in tweeën ging. Netjes betaald, maar ik kreeg alleen een factuurontvangst van het tweede termijn dat ik al betaald had. Dus maar gaan bellen. Nee niks aan de hand u heeft betaald. Echter geen bevestiging tot op de dag van vandaag! Toen kwamen de spullen binnen. Mij viel op dat Jansen Totaal Wonen geen eigen service dienst heeft maar veel gebruik maakt van koeriersdiensten. Niet echt mijn ding, maar zal wel kostenbesparend zijn geweest. De kast was beschadigd en dit zagen zij direct. De kast ging echter niet mee terug, want dat moest ik zelf maar reclameren bij Jansen Totaal Wonen. En toen kwam de gein. Ik moest nog even een deel betalen!!! Ik zeg ik heb al betaald en liet ze voicemail gesprek horen. Dit was echter niet genoeg. Ook mijn bankafschrift moesten ze zien plus daarvan ook een foto van maken. Echt schandalig!
Daarna nog veel meer gezeik. Ik moest heel veel foto’s maken van de kast die ze wel even zouden vermaken. Jawel een nieuwe kast van bijna 1300 euro! De schade. Beschadiging hout. Slecht werkende deurtjes. Beschadigde planken. Rare witte veeg voorkant. Achter binneplaat scheef erin gezet, waardoor de tweede schap niet paste en zodoende helemaal niet erin hebben gezet!
De salesmanager schermde vooral dat de leverancier dit moest oplossen. Ik zei hem echter dat Jansen Totaal Wonen hier aansprakelijk voor is en niet de leverancier. Afijn mocht een nieuwe kast bestellen, maar ja weet niet hoe ie wordt geleverd zei hij en dan moet je weer 15 weken wachten. Toen bekeken we het showroommodel. Deze zag er een stuk beter uit ook wat donkerder en geen noemenswaardige gebreken. Omdat de kast er ook uitging kreeg ik ook daarvoor een mooie korting die direct werd betaald. So far so good zou je denken.
De kast werd geleverd door volgens mij een andere koeriersdienst. Hij was alleen of ik even de kast uit de vrachtwagen wilde halen!!! Ik zeg hoe heb jij hem erin gekregen. Hij had het over scholieren ofzo. Afijn dit moest geschieden met een zogenaamd hondje zo’n karretje waarvan hij er ook maar EEN had. Na veel geklungel. (ik ben geen koerier) de kast naar binnen gekregen. Ik was m zelf maar aan het uitpakken, want hij stond al klaar met zijn telefoon om de bevestiging te tekenen. Hij zat nog niet in de vrachtwagen of ik zag alweer een flinke beschadiging. Ik was net op tijd, maar hij zei neem m niet meer mee. Meld het maar bij Jansen Totaal Wonen.

De schade van de nieuwe kast die ik gezien had in de winkel, was nog erger. Op bijna alle hoeken was er een stuk af zucht. Heb heel boos gebeld bij Jansen Totaal Wonen. Daarna er direct heengereden en de foto’s laten zien aan de salesmanager. Hij zei gelijk ik geef je het bedrag gelijk terug. Inmiddels is de kast opgehaald en het bedrag is dan wel gelijk weer netjes teruggestort zonder compensatie voor al het leed. U begrijpt het ik ga nooit meer naar Huissen Jansen Niet Totaal wonen.

1) Communicatie in alle schakels 2) meubel controle ook bij aflevering 3) Afhandeling facturen 4) Compensatie 5) Vervoer

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Beste heer van Echteld, bedankt voor uw review. Wij begrijpen dat deze geplaatst wordt en zijn zelf ook erg teleurgesteld over de wijze waarop uw order is verwerkt en geleverd. Helaas hebben wij op... Beste heer van Echteld, bedankt voor uw review. Wij begrijpen dat deze geplaatst wordt en zijn zelf ook erg teleurgesteld over de wijze waarop uw order is verwerkt en geleverd. Helaas hebben wij op externe factoren niet altijd 100 % controle. Wij streven ernaar om het altijd zo goed mogelijk te doen. Helaas is het bij u gebleken dat er nog zeer zeker ruimte voor verbetering is. En hier gaan wij uiteraard weer mee aan de gang. Wij bieden dan ook onze welgemeende excuses aan, namens team Jansen Totaal Wonen.

Ayten

Ik heb bij Jansen Totaal wonen verschillende meubels besteld. De meubels zijn nog niet aangeleverd. Ik kan daarom nog niets zeggen over hoe zij met hun dienstverlening zijn na de aankoop van mijn... Ik heb bij Jansen Totaal wonen verschillende meubels besteld. De meubels zijn nog niet aangeleverd. Ik kan daarom nog niets zeggen over hoe zij met hun dienstverlening zijn na de aankoop van mijn producten.

Bij de aankoop van de eetkamerstoelen ontbrak het advies over de vlilers onder de stoelpoten. Volgens mij kwam dat door tijdgebrek. Wij liepen tegen de sluitingstijd van de winkel. De verkoopster... Bij de aankoop van de eetkamerstoelen ontbrak het advies over de vlilers onder de stoelpoten. Volgens mij kwam dat door tijdgebrek. Wij liepen tegen de sluitingstijd van de winkel. De verkoopster was een heel vriendelijke dame.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring tot nu toe Ayten! Wij gaan er vanuit dat de meubels naar wens worden geleverd en wensen je dan ook alvast veel plezier met de nieuwe meubels. Met... Bedankt voor het delen van je positieve ervaring tot nu toe Ayten! Wij gaan er vanuit dat de meubels naar wens worden geleverd en wensen je dan ook alvast veel plezier met de nieuwe meubels. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Eddy Jansen

Toen wij half februari bij Jansen Totaal Wonen binnen liepen, wisten we nog niet precies wat we wilden . Janin vertelde over de mogelijkheden van het maken van een interieurplan..wat zijn we blij... Toen wij half februari bij Jansen Totaal Wonen binnen liepen, wisten we nog niet precies wat we wilden . Janin vertelde over de mogelijkheden van het maken van een interieurplan..wat zijn we blij dat we dat advies opgevolgd hebben, Janin heeft een super mooi 3D plan gemaakt wat we eigenlijk 1 op 1 overgenomen hebben ..en wat zijn we er blij mee het is zo ontzettend mooi geworden. Janin super bedankt voor je hulp en advies

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Eddy, hartelijk dank voor je uitgebreide review. Super om te horen dat jullie zo blij zijn met het advies door Janin en dit 1 op 1 hebben overgenomen! Heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe... Hi Eddy, hartelijk dank voor je uitgebreide review. Super om te horen dat jullie zo blij zijn met het advies door Janin en dit 1 op 1 hebben overgenomen! Heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe interieur. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Peters

Onlangs ben ik bij Jansen naar binnen gewandeld op zoek naar een nieuwe tafel met stoelen. Naomi heeft heel goed uitgelegd wat de verschillende materialen zijn en heeft echt de tijd voor me... Onlangs ben ik bij Jansen naar binnen gewandeld op zoek naar een nieuwe tafel met stoelen. Naomi heeft heel goed uitgelegd wat de verschillende materialen zijn en heeft echt de tijd voor me genomen. Ik heb nog niet gekocht maar ga dit zeker nog doen!!

Temperatuur in de winkel

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Wat super om te horen dat Naomi alle verschillen in materialen uitgebreid heeft toegelicht. We willen je tip betreft de temperatuur graag meenemen. Vond je het te warm of juist te koud in onze... Wat super om te horen dat Naomi alle verschillen in materialen uitgebreid heeft toegelicht. We willen je tip betreft de temperatuur graag meenemen. Vond je het te warm of juist te koud in onze winkel? We horen het graag, bedankt voor de feedback! Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

A Janssen

Uiterst vriendelijke geholpen door Carla

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartstikke bedankt voor het delen van je positieve ervaring namens Jansen Totaal Wonen.

Rianne

Mooie eetkamerstoelen gekocht bij Jansen Totaal Wonen. Dank aan Carolien voor het goede kleuradvies van deze stoelen.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Wat fijn dat je goed bent geslaagd voor nieuwe eetkamerstoelen en dat het kleuradvies van onze collega Carolien goed is bevallen. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring namens het team van... Wat fijn dat je goed bent geslaagd voor nieuwe eetkamerstoelen en dat het kleuradvies van onze collega Carolien goed is bevallen. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring namens het team van Jansen Totaal Wonen.

Marcia Mulder-Francissen

Fijn geholpen in onze zoektocht

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Wat fijn te horen dat jullie goed zijn geholpen in jullie zoektocht naar nieuwe meubels. Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring namens Jansen Totaal Wonen.

Lina saleh

Geweldige service! Zeer klantvriendelijk en duidelijk.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Wat super om te horen dat je tevreden bent over onze service en klantvriendelijkheid in de winkel. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

de Jong

Prima bedrijf met veel sortering

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring namens Jansen Totaal Wonen.