1952 beoordelingen

Assortiment
Persoonlijk advies

1952 Reviews

H.Koehorst

Prettig, kundig en gezellig.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor je mooie woorden namens Jansen Totaal Wonen Huissen.

Marco Janssen

Martine van Kampen (medewerker)

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review, Marco!

Leenders

Heel relaxte ongedwongen sfeer.

Geen verbetering, we kregen zelfs een ijsje op deze hele warme dag! Top service.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor jullie mooie complimenten! Heel fijn dat jullie de sfeer in onze winkel als relaxed hebben ervaren en dat ook het ijsje goed in de smaak viel. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Edith Huldman

Prettige winkel, werd snel gevraagd of wij een medewerker advies wilden vragen. Aangegeven eerst rond te willen kijken en toen we een medewerker wilden om advies te vragen, zijn we geholpen door... Prettige winkel, werd snel gevraagd of wij een medewerker advies wilden vragen. Aangegeven eerst rond te willen kijken en toen we een medewerker wilden om advies te vragen, zijn we geholpen door Sylvie Willemsen.

Sylvie heeft veel opties voorgelegd en laten zien, heel enthousiast. Zij loopt wel met een voor mij (te) hoog tempo.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Edith, hartelijk dank voor je mooie review en complimenten aan onze collega Sylvie. Fijn om te horen dat ze jullie uitgebreid en prettig heeft geholpen! Heel veel plezier gewenst van jullie... Hi Edith, hartelijk dank voor je mooie review en complimenten aan onze collega Sylvie. Fijn om te horen dat ze jullie uitgebreid en prettig heeft geholpen! Heel veel plezier gewenst van jullie aankoop. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Emiel en Suzanne

Nog steeds erg blij met onze televisiekast, garderobekast en kledingkast volledig op maat ontworpen door de keukenafdeling.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Emiel & Suzanne, hartelijk dank voor jullie review. Super om te horen dat jullie nog steeds blij zijn met jullie aankoop. Heel veel plezier ervan gewenst. We verwelkomen jullie graag weer... Hi Emiel & Suzanne, hartelijk dank voor jullie review. Super om te horen dat jullie nog steeds blij zijn met jullie aankoop. Heel veel plezier ervan gewenst. We verwelkomen jullie graag weer eens in onze winkel! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Bas Postma

Heel goed geadviseerd

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor je 5 sterren review Bas! Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

De Bruijn

Goed advies over aanschaf nieuwe stoomoven door Emiel.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring. Fijn te horen dat je goed bent geadviseerd door Emiel bij het uitzoeken van je nieuwe stoomoven. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Ruben

Goed en deskundig geholpen door Stefan

nvt

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Heel fijn te horen dat je goed en deskundig bent geholpen door keukenadviseur Stefan in onze showroom. Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring namens Jansen Totaal Wonen.

Arnoldus

Geweldig bedrijf, goede service en vriendelijk personeel.

Ik zou het niet weten alles is naar wens gegaan

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor je mooie review! Heel fijn te horen dat je zo tevreden bent over onze service en personeel. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Britt

Wat ik erg fijn vond is dat de verkopers niet opdringerig waren. Ze lieten je lekker rustig rondkijken, als ze merkten dat je vragen had benaderde ze je of jij hen. Vanuit daar keken ze rustig met... Wat ik erg fijn vond is dat de verkopers niet opdringerig waren. Ze lieten je lekker rustig rondkijken, als ze merkten dat je vragen had benaderde ze je of jij hen. Vanuit daar keken ze rustig met je mee en luisterden ze vooral heel goed naar je wensen. Op basis van deze wensen gaven ze een passend advies, waarbij ook budget en levertijden mee werden genomen. Judith was erg vriendelijk, netjes en meedenkend. Als er twijfels waren, nam ze deze weg door verschillende alternatieven te tonen om op basis hier van jou een gegronde keuze te kunnen laten maken. Daarnaast heeft ze jn een 3D tekening heel mooi kunnen tonen wat de meubels in de ruimte deden om op basis hiervan een passende bank met eventuele extra meubels te kiezen.

Al met al, erg blij om gekozen te hebben voor Jansen Totaal Wonen. Ik zou hier zeker nog regelmatig terug komen voor advies en andere benodigdheden voor mijn huis.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Britt, hartelijk dank voor je uitgebreide review. Super om te horen dat onze collega's je uitgebreid en prettig geholpen hebben, met onder andere een 3D tekening. Alvast heel veel plezier gewenst... Hi Britt, hartelijk dank voor je uitgebreide review. Super om te horen dat onze collega's je uitgebreid en prettig geholpen hebben, met onder andere een 3D tekening. Alvast heel veel plezier gewenst van je nieuwe meubels! We hopen je snel weer in onze winkel te verwelkomen. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen