Prettig, kundig en gezellig.
Reactie Jansen Totaal Wonen:
Bedankt voor je mooie woorden namens Jansen Totaal Wonen Huissen.
Bedankt voor je mooie woorden namens Jansen Totaal Wonen Huissen.
Hartelijk dank voor je review, Marco!
Geen verbetering, we kregen zelfs een ijsje op deze hele warme dag! Top service.
Bedankt voor jullie mooie complimenten! Heel fijn dat jullie de sfeer in onze winkel als relaxed hebben ervaren en dat ook het ijsje goed in de smaak viel. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.
Sylvie heeft veel opties voorgelegd en laten zien, heel enthousiast. Zij loopt wel met een voor mij (te) hoog tempo.
Hi Edith, hartelijk dank voor je mooie review en complimenten aan onze collega Sylvie. Fijn om te horen dat ze jullie uitgebreid en prettig heeft geholpen! Heel veel plezier gewenst van jullie...
Hi Emiel & Suzanne, hartelijk dank voor jullie review. Super om te horen dat jullie nog steeds blij zijn met jullie aankoop. Heel veel plezier ervan gewenst. We verwelkomen jullie graag weer...
Bedankt voor je 5 sterren review Bas! Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.
Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring. Fijn te horen dat je goed bent geadviseerd door Emiel bij het uitzoeken van je nieuwe stoomoven. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.
nvt
Heel fijn te horen dat je goed en deskundig bent geholpen door keukenadviseur Stefan in onze showroom. Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring namens Jansen Totaal Wonen.
Ik zou het niet weten alles is naar wens gegaan
Bedankt voor je mooie review! Heel fijn te horen dat je zo tevreden bent over onze service en personeel. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.
Hi Britt, hartelijk dank voor je uitgebreide review. Super om te horen dat onze collega's je uitgebreid en prettig geholpen hebben, met onder andere een 3D tekening. Alvast heel veel plezier gewenst...