1952 beoordelingen

Assortiment
Persoonlijk advies

1952 Reviews

Rik poelman

Ik ben voor een keukenofferte binnengestapt bij dit bedrijf. Erg vriendelijk ontvangen en ook niet opdringerig benaderd zoals bij vele andere zaken het geval was. Na een tijdje rondgelopen te hebben... Ik ben voor een keukenofferte binnengestapt bij dit bedrijf. Erg vriendelijk ontvangen en ook niet opdringerig benaderd zoals bij vele andere zaken het geval was. Na een tijdje rondgelopen te hebben ben ik aan tafel beland bij adviseur Stefan. Hij heeft mooi ontwerp gemaakt op basis van mijn wensenpakket en hij heeft ook goed rekening gehouden met mijn begroting. Ik heb een mooie 3d tekening ontvangen en heb een goed beeld van eventuele vervolgstappen. Kortom een echt professioneel en toch vrijblijvend advies waarin alles heel helder werd uitgelegd en laten zien. Ik weet precies waar ik aan toe ben mocht ik zaken gaan doen met dit bedrijf en die kans is zeer zeker aanwezig! Wordt vervolgd!

Nog geen.. tot nu toe alles goed verlopen

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Rik, hartelijk dank voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat onze collega Stefan je zo goed heeft geholpen bij het samenstellen van jouw droomkeuken. We hopen dat je voor ons kiest om de... Hi Rik, hartelijk dank voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat onze collega Stefan je zo goed heeft geholpen bij het samenstellen van jouw droomkeuken. We hopen dat je voor ons kiest om de keuken te realiseren. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Netty Scheerder

Wij hebben vanaf 2002 bij Jansen Totaal Wonen verschillende keren meubels gekocht en heel tevreden. Wij zijn blij dat ze zo ook in Duiven een winkel openen.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Wat onwijs leuk om te horen dat jullie al vanaf 2002 trouwe klant zijn bij Jansen Totaal Wonen en dat jullie nog altijd tevreden zijn over het woonshoppen bij ons. Kom gerust een keer langs in onze... Wat onwijs leuk om te horen dat jullie al vanaf 2002 trouwe klant zijn bij Jansen Totaal Wonen en dat jullie nog altijd tevreden zijn over het woonshoppen bij ons. Kom gerust een keer langs in onze nieuwe winkel in Duiven per september, ook daar staat de koffie voor jullie klaar. Met vriendelijke groet, het team van Jansen Totaal Wonen.

Marian Hermsen

Super fijn geholpen door verkoopster Carolien!!
Weet waar ze het over heeft!!

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor je vriendelijke woorden Marian. Fijn te horen dat je goed bent geholpen door Carolien in onze winkel. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Fam. Engels

Goede ontvangst en voorlichting bij eerste bezoek door Noami en bij tweede bezoek door Carolien. Zij hebben ons goed geholpen bij onze aankoop. Zij waren niet alleen vriendelijk maar ook deskundig,... Goede ontvangst en voorlichting bij eerste bezoek door Noami en bij tweede bezoek door Carolien. Zij hebben ons goed geholpen bij onze aankoop. Zij waren niet alleen vriendelijk maar ook deskundig, en vooral dat laatste vinden wij erg belangrijk.

houden zo

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi familie Engels, hartelijk dank voor jullie review. Fijn om te horen dat onze collega's Naomi en Carolien jullie zo goed hebben geholpen. Veel plezier gewenst van jullie aankoop! Vriendelijke... Hi familie Engels, hartelijk dank voor jullie review. Fijn om te horen dat onze collega's Naomi en Carolien jullie zo goed hebben geholpen. Veel plezier gewenst van jullie aankoop! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Fam Roelofs

Vanmiddag bij Jansen Totaal Wonen een bank en rekac fauteuil uigezocht! We zijn erg deskundig geholpen door Donna. Donna had goed advies en prima tips! We zijn benieuwd naar onze nieuwe bank en... Vanmiddag bij Jansen Totaal Wonen een bank en rekac fauteuil uigezocht! We zijn erg deskundig geholpen door Donna. Donna had goed advies en prima tips! We zijn benieuwd naar onze nieuwe bank en stoel, en kunnen niet wachten tot het geleverd wordt!

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi familie Roelofs, hartelijk dank voor de mooie review! Fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn door onze collega Donna. Veel plezier gewenst van de nieuwe bank en fauteuil! Vriendelijke... Hi familie Roelofs, hartelijk dank voor de mooie review! Fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn door onze collega Donna. Veel plezier gewenst van de nieuwe bank en fauteuil! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Spanjaard

Zeer vriendelijk, behulpzaam, vakkundig, uitgebreide collectie in betere meubelen (ook de betere en design sta op stoelen) Goede service
Wij zijn zeer tevreden en zouden zeker weer voor...
Wij zijn zeer tevreden en zouden zeker weer voor Jansen kiezen:)

Meer reclame maken van jullie uitgebreide collectie betere Sta op stoelen:)

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor je mooie review Wilma! Wat goed te horen dat je vakkundig bent geholpen in onze winkel en dat onze uitgebreide collectie sta-op stoelen goed is bevallen. Ook in de toekomst staan we... Bedankt voor je mooie review Wilma! Wat goed te horen dat je vakkundig bent geholpen in onze winkel en dat onze uitgebreide collectie sta-op stoelen goed is bevallen. Ook in de toekomst staan we weer graag voor je klaar bij Jansen Totaal Wonen.

Jaschenka Nijenhuis

Mijn dochter en ik zijn naar Trendhopper geweest voor een eetbank en stoelen we zijn geholpen door Iris.
Ze was erg vriendelijk en behulpzaam. Ze luisterde naar wat we graag zouden willen en kwam met goede ideeën en adviezen we zijn geslaagd en zijn nu in afwachting van een mooie eetbank en stoelen. Jaschenka Nijenhuis

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartstikke bedankt voor het delen van je positieve ervaring Jaschenka! Super dat jullie goed en vriendelijk zijn geholpen door Iris in onze winkel en dat jullie geslaagd zijn voor een mooie eetbank... Hartstikke bedankt voor het delen van je positieve ervaring Jaschenka! Super dat jullie goed en vriendelijk zijn geholpen door Iris in onze winkel en dat jullie geslaagd zijn voor een mooie eetbank en stoelen. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Fam. Liop

Wij zijn goed geslaagd bij Jansen Totaal Wonnen.
Met dank aan Carolien voor haar advies en geduld!

nvt

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn te horen dat jullie goed zijn geadviseerd door Carolien in onze winkel. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Kelderman

We werden prettig en deskundig geholpen door Carla van de Heijden.

Alles werkt prima.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring namens Jansen Totaal Wonen.

Jansen/Trendhopper

Prettige zaak, overzichtelijk en vriendelijk dienstbaar personeel.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat je een prettige ervaring hebt gehad in onze winkel. We hopen je snel weer te verwelkomen! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen