1952 beoordelingen

Assortiment
Persoonlijk advies

1952 Reviews

Fam.Gloudemans

Wij hebben Jansen Stop al jaren geleden leren kennen vanuit Bemmel.
Dichterbij huis waren wij al geweest. ( den Bosch )
Maar konden wij niet slagen.
Er was geen klik.
In Huissen...
Wij hebben Jansen Stop al jaren geleden leren kennen vanuit Bemmel.
Dichterbij huis waren wij al geweest. ( den Bosch )
Maar konden wij niet slagen.
Er was geen klik.
In Huissen lukte het wel prettig behandeld en goed advies van Carla.
Ze verdiend te de 5 sterren dus bij deze.
Groetjes uit Den Bosch Fam. Gloudemans.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Beste familie Gloudemans, hartstikke bedankt voor jullie vriendelijke woorden en uitgebreide review! Heel fijn te horen dat jullie met hulp van Carla goed zijn geslaagd in onze winkel. Wij wensen... Beste familie Gloudemans, hartstikke bedankt voor jullie vriendelijke woorden en uitgebreide review! Heel fijn te horen dat jullie met hulp van Carla goed zijn geslaagd in onze winkel. Wij wensen jullie dan ook heel veel woonplezier namens Jansen Totaal Wonen Huissen.

Carola Franken

Dit is de we keer dat we Trendhopper komen en we zijn geholpen door Iris.
Dit is de we keer dat we Trendhopper komen en we zijn geholpen door Iris.
Ze is erg vriendelijk en behulpzaam. Ze luisterde goed naar onze wensen en kwam met ideeën. We zijn uiteraard geslaagd en zijn erg blij met onze keuze.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Carola, hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat onze collega Iris jullie zo vriendelijk en uitgebreid heeft geholpen. Veel plezier van jullie aankoop! Vriendelijke groet, team... Hi Carola, hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat onze collega Iris jullie zo vriendelijk en uitgebreid heeft geholpen. Veel plezier van jullie aankoop! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Lois Freijters

Vorige week fijn geholpen door Sylvie. Wij vertelden haar onze wensen en die heeft ze goed vervuld.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Nogmaals dank voor je review Lois! Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Holleman

Mooie ruime woonwinkel, vriendelijk personeel.

Wilma Luyben

Het werd tijd om Jansen Wonen eens in het 🌞netje te zetten!
Bij onze zoektocht enige tijd geleden naar een boxspring werden wij zeer vakkundig en prettig geholpen door Marjo.
Missie bed...
Het werd tijd om Jansen Wonen eens in het 🌞netje te zetten!
Missie bed geslaagd.
Flinke tijd later op zoek naar relaxfauteuils.
Met hulp van Jeroen die ons heel vriendelijk en deskundig geholpen heeft een keuze kunnen maken.
Achteraf bleek onze keuze toch niet datgene hetgeen we er van hadden verwacht.
Na een gesprek met Michel is dit voor ons op een keurige en bevredigende manier opgelost, dank daarvoor!
Na fijne gesprekken met Janin heeft zij ons met veel geduld geholpen om een andere keuze te maken.
Met andere woorden: Jansen Wonen een aanrader 👍

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Wilma, hartelijk dank voor je uitgebreide review. Super om te horen dat onze collega's Marjo, Jeroen, Michel en Janin jullie zo goed hebben geholpen en tot een passende oplossing zijn gekomen.... Hi Wilma, hartelijk dank voor je uitgebreide review. Super om te horen dat onze collega's Marjo, Jeroen, Michel en Janin jullie zo goed hebben geholpen en tot een passende oplossing zijn gekomen. Heel veel plezier gewenst van de aankoop! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Verkeerde tafel geleverd en na overleg achtergelaten

Voor verzending naar klant beter controleren op juistheid

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Goedemiddag Erik, je service melding is bij ons bekend en er wordt achter de schermen hard aan gewerkt. Het klopt inderdaad dat onze fabrikant de verkeerde tafel heeft uitgeleverd. Nogmaals onze... Goedemiddag Erik, je service melding is bij ons bekend en er wordt achter de schermen hard aan gewerkt. Het klopt inderdaad dat onze fabrikant de verkeerde tafel heeft uitgeleverd. Nogmaals onze excuses daarvoor. Wij hopen deze z.s.m. om te ruilen. Je hoort van ons zodra wij meer weten! Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Ellie Huting

In februari kochten wij een hoekbank bij JTW. Deze week werd de bank geleverd. We zijn er erg blij mee en bedanken Carla voor haar deskundig en klantvriendelijk advies.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Ellie, hartelijk dank voor je 5-sterrenreview. Super om te horen dat jullie zo blij zijn met de nieuwe hoekbank. Heel veel plezier ervan gewenst! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Ed

Fijne, gezellige medewerkers die je graag op een ontspannende wijze te woord staan.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Ed, hartelijk dank voor je 5-sterrenreview. Super om te horen dat je prettig geholpen bent door onze collega's. Veel plezier gewenst van je aankoop! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Hermsen

Naomi en Jeroen hebben mij vakkundig een sta op stoel aangemeten. Inmiddels is de sta op stoel geleverd en ik ben er heel blij mee. Dikke 10!

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je met de hulp van onze collega's Naomi en Jeroen een stoel op maat hebt kunnen kiezen. Veel plezier ervan gewenst! Vriendelijke groet, team... Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je met de hulp van onze collega's Naomi en Jeroen een stoel op maat hebt kunnen kiezen. Veel plezier ervan gewenst! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Krips

Prettig, vriendelijk, professioneel

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Krips, hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega's je prettig, vriendelijk en professioneel hebben geholpen. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen