1952 beoordelingen

Assortiment
Persoonlijk advies

1952 Reviews

Miranda Portier

Wat een ontzettend fijn gesprek en wat zijn we goed geholpen door N. Wiggers. Goed advies en erg vriendelijk. Ze dacht met ons mee en nam de tijd

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je mooie review Miranda, namens Jansen Totaal Wonen.

Kroonenburg van, LGM

Prima, geen klachten

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor je mooie review namens Jansen Totaal Wonen.

Familie Grootendorst

We zijn heel vriendelijk, professioneel en super goed geholpen, kregen ook veel goede adviezen

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring familie Grootendorst! Super te horen dat jullie vriendelijk en professioneel zijn geholpen in onze winkel. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal... Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring familie Grootendorst! Super te horen dat jullie vriendelijk en professioneel zijn geholpen in onze winkel. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

de Vreugd

Heel goed

Nvt

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor de mooie review namens Jansen Totaal Wonen.

J.H. Leenders Echteld.

Wij zijn zondag 17 november bij u in de winkel geweest, we zeker een uur moeten wachten op een adviseur. Eindelijke kwam Carla ons helpen. Een echte vakvrouw. Ze smeert je niets aan en staat achter... Wij zijn zondag 17 november bij u in de winkel geweest, we zeker een uur moeten wachten op een adviseur. Eindelijke kwam Carla ons helpen. Een echte vakvrouw. Ze smeert je niets aan en staat achter haar verkochte artikel.

Te weinig personeel in de winkel

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review en het geduld tot één van onze collega's beschikbaar was. We wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Jansen Totaal Wonen Huissen

Wij hebben een boxspring gekocht waarbij we zeer vakkundig geholpen zijn door Marjo. We wilde alleen wat informatie maar door de goede uitleg en adviezen hebben we besloten om de boxspring gelijk... Wij hebben een boxspring gekocht waarbij we zeer vakkundig geholpen zijn door Marjo. We wilde alleen wat informatie maar door de goede uitleg en adviezen hebben we besloten om de boxspring gelijk te kopen. Toen we klaar waren kregen we tot onze verrassing nog een lekker broodje aangeboden. Het was gezellig winkelen en komen zeker nog eens terug. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we de juiste keuze hebben genomen.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor jullie review en complimenten aan onze collega Marjo. We wensen jullie een fijne nachtrust toe met de nieuwe boxspring en zien jullie graag nog eens terug in onze winkel!... Hartelijk dank voor jullie review en complimenten aan onze collega Marjo. We wensen jullie een fijne nachtrust toe met de nieuwe boxspring en zien jullie graag nog eens terug in onze winkel! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Tessamen

Erg goed

Helaas stond in de showroom niet het meubel dat we zochten. Het zou goed zijn als van elk model 1 stuks aanwezig is.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review! Veel plezier gewenst van je aankoop.

Anja

Heel goed geholpen door Judith, ze nam alle tijd en gaf eerlijk advies.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review, Anja. Fijn om te horen dat onze collega Judith je zo goed geholpen heeft. Veel plezier gewenst van je nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Jos Boerkamp

Zeer prettig en professioneel geholpen door Carla. Gaf zeer goed advies.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor het delen van je ervaring Jos, namens Jansen Totaal Wonen.

Karin

Fijn geholpen door Carla. Haar deskundigheid en plezier in haar werk was erg prettig.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor je leuke review Karin! Super te horen dat je fijn en enthousiast bent geholpen door Carla. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.