Wat een ontzettend fijn gesprek en wat zijn we goed geholpen door N. Wiggers. Goed advies en erg vriendelijk. Ze dacht met ons mee en nam de tijd
Reactie Jansen Totaal Wonen:
Hartelijk dank voor je mooie review Miranda, namens Jansen Totaal Wonen.
Hartelijk dank voor je mooie review Miranda, namens Jansen Totaal Wonen.
Bedankt voor je mooie review namens Jansen Totaal Wonen.
Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring familie Grootendorst! Super te horen dat jullie vriendelijk en professioneel zijn geholpen in onze winkel. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal...
Nvt
Bedankt voor de mooie review namens Jansen Totaal Wonen.
Te weinig personeel in de winkel
Hartelijk dank voor je review en het geduld tot één van onze collega's beschikbaar was. We wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen
Hartelijk dank voor jullie review en complimenten aan onze collega Marjo. We wensen jullie een fijne nachtrust toe met de nieuwe boxspring en zien jullie graag nog eens terug in onze winkel!...
Helaas stond in de showroom niet het meubel dat we zochten. Het zou goed zijn als van elk model 1 stuks aanwezig is.
Hartelijk dank voor je review! Veel plezier gewenst van je aankoop.
Hartelijk dank voor je review, Anja. Fijn om te horen dat onze collega Judith je zo goed geholpen heeft. Veel plezier gewenst van je nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen
Bedankt voor het delen van je ervaring Jos, namens Jansen Totaal Wonen.
Bedankt voor je leuke review Karin! Super te horen dat je fijn en enthousiast bent geholpen door Carla. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.