1953 beoordelingen

Assortiment
Persoonlijk advies

1953 Reviews

Jansen

Hebben een next 125 keuken gekocht. Van sales tot oplevering, het hele traject is tot volle tevredenheid verlopen.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over het volledige proces van aankoop tot oplevering. We horen het graag als we onze service nog verder kunnen... Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over het volledige proces van aankoop tot oplevering. We horen het graag als we onze service nog verder kunnen verbeteren. Veel plezier gewenst van jullie nieuwe Next125 keuken! Vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen

Anne

Fijn geholpen door een aardige mevrouw! Alles duidelijk uitgelegd

jansen

Goed geholpen prima advies gehad leuk personeel

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat je goed geadviseerd bent. We hopen je snel weer in onze winkel te verwelkomen. Vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen

Tim Sampers

(Bewerkt)

Prettige communicatie ervaren binnen Jansen Totaal Wonen. We zijn geholpen door Emiel. We konden veel vragen stellen en er is voldoende tijd beschikbaar om alle punten te bespreken. Ook het... Prettige communicatie ervaren binnen Jansen Totaal Wonen. We zijn geholpen door Emiel. We konden veel vragen stellen en er is voldoende tijd beschikbaar om alle punten te bespreken. Ook het installeren en de nazorg was prima.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring TIm! Super dat jullie goed geholpen zijn door Emiel en de communicatie als prettig hebben ervaren. Wij wensen jullie nog heel veel kookplezier... Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring TIm! Super dat jullie goed geholpen zijn door Emiel en de communicatie als prettig hebben ervaren. Wij wensen jullie nog heel veel kookplezier de komende jaren namens team Jansen Totaal Wonen.

Pascal van der Meijde

Wij zijn geholpen door Janin. Ze voelde goed aan wat wij zochten en hebben haar advies ook goed gebruikt in ons huis.
Nogmaals dank Janin en Jansen Totaal Wonen

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Pascal, hartelijk dank voor je mooie review en complimenten aan onze interieuradviseur Janin. Fijn om te horen dat ze jullie goed heeft geadviseerd en jullie het advies in huis hebben toegepast.... Hi Pascal, hartelijk dank voor je mooie review en complimenten aan onze interieuradviseur Janin. Fijn om te horen dat ze jullie goed heeft geadviseerd en jullie het advies in huis hebben toegepast. Veel woonplezier gewenst! Vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen

Anita Willems

Wij zijn heel prettig en bekwaam geholpen door:
Emiel, met advies en het opstellen van een degelijk plan voor onze nieuwe keuken.
En door Carla, met haar persoonlijke adviezen en hulp bij...
Wij zijn heel prettig en bekwaam geholpen door:
En door Carla, met haar persoonlijke adviezen en hulp bij het zoeken naar nieuwe meubels.
En door Theo en Sjaak, twee ervaren keukeninstallatie monteurs die een hele mooie keuken voor ons hebben opgebouwd.
En door Patricia, voor het alsnog regelen van een inzetbakje voor de spoelbak ;) .
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en meubels.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Wat een geweldige review Anita! Onwijs leuk hoe je onze collega's stuk voor stuk in het zonnetje zet. Wij wensen jullie dan ook heel veel culinaire momenten in jullie nieuwe keuken namens Jansen... Wat een geweldige review Anita! Onwijs leuk hoe je onze collega's stuk voor stuk in het zonnetje zet. Wij wensen jullie dan ook heel veel culinaire momenten in jullie nieuwe keuken namens Jansen Totaal Wonen. En als er in de toekomst wat is, weten jullie ons te vinden!

Biotopo

Geholpen door Judith. Fijn contact, duidelijke communicatie. We wachten met smart op onze mooie nieuwe bankstellen.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenreview. Fijn om te horen dat onze collega Judith jullie fijn geholpen heeft. Veel plezier gewenst van de nieuwe bankstellen! Vriendelijke groet, Jansen Totaal... Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenreview. Fijn om te horen dat onze collega Judith jullie fijn geholpen heeft. Veel plezier gewenst van de nieuwe bankstellen! Vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen

De Jonge

Van het winkelpersoneel tot aan de bezorgservice vriendelijk behulpzaam en correct. Een bedrijf mag trots zijn op deze toppers

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Van deze review worden wij onwijs blij! Hartelijk dank voor je mooie complimenten aan onze service. Heel fijn dat alles van A tot Z zo goed is bevallen. Tot de volgende keer bij Jansen Totaal Wonen.

H Neerings

Prima geholpen, klantgericht en goed advies door Sylvie
Zeer prettige dienstverlening

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor de mooie woorden. Het doet ons goed te horen dat je uitgebreid bent geadviseerd door Sylvie in onze winkel. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Lange levertijd en in de tussentijd geen follow ups of op de hoogte gebracht dat de tafel binnen was, hier moest je zelf achteraan bellen. Daarnaast werd de tafel met een kleine beschadiging... Lange levertijd en in de tussentijd geen follow ups of op de hoogte gebracht dat de tafel binnen was, hier moest je zelf achteraan bellen. Daarnaast werd de tafel met een kleine beschadiging geleverd en moesten wij hem zelf in elkaar zetten. Wij kozen deze winkel uit voor de kwaliteit en service, dus dit deed niet aan onze verwachtingen. De tafel zelf is verder wel mooi.

Betere en heldere communicatie. Betere service leveren zowel in de winkel (wij moesten opzoek naar een medewerker om de tafel te bestellen), als bij levering (tafel in elkaar zetten).

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Goedemorgen, wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze communicatie. De levertijd van de tafel viel precies binnen de aangegeven 10-12 weken en zolang er geen afwijkende... Goedemorgen, wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze communicatie. De levertijd van de tafel viel precies binnen de aangegeven 10-12 weken en zolang er geen afwijkende levertijd geldt, nemen wij tussendoor geen contact op. Bij de order bevestiging staat vermeld dat de levering op basis van dropshipment zou plaatsvinden. Dat betekent inderdaad exclusief montage. De beschadiging van de tafel hoort natuurlijk niet, maar is bij onze service afdeling tot op heden niet bekend. Zou je hierover een mailtje willen sturen naar service@jansentotaalwonen.nl met het bijbehorende ordernummer en foto's van de beschadiging? Wij willen graag met je meekijken of we iets kunnen betekenen! Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.