Zoals altijd perfect!
Ga zo door
Reactie Jansen Totaal Wonen:
Hartstikke bedankt voor je mooie 5 sterren review Pauline! Tot de volgende keer bij Jansen Totaal Wonen.
Ga zo door
Hartstikke bedankt voor je mooie 5 sterren review Wendy! En je complimenten over onze collega Marco. Het doet ons goed te horen dat je kundig bent geholpen in onze winkel. Tot de volgende keer bij...
Geweldig dat jullie zo goed geholpen zijn door onze collega Marjo en dat jullie een goede keuze hebben kunnen maken. Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring namens team Jansen Totaal...
Een tip.
Vraag naar Carla.
Wat een mooie complimenten over onze collega Carla! Super dat jullie uitgebreid door haar zijn geholpen. Bedankt voor het delen van jullie ervaring namens het team van Jansen Totaal Wonen.
Wat fijn dat je goed en uitgebreid geadviseerd bent in onze winkel. Hartelijk dank voor je review Gerard! Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.
Richard, wat geweldig om te lezen dat jullie trouwe klanten zijn van Jansen Totaal Wonen en dat jullie altijd slagen in onze winkel. Ook in de toekomst staan wij voor jullie klaar. Wij wensen jullie...
Hartelijk dank voor deze mooie review!
Hartelijk dank voor je mooie 5 sterren review! Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.
Heel goed geholpen door Naomi. Komt met goede adviezen en neemt alle tijd voor je.
Wat een mooie complimenten over onze collega Naomi! Het doet ons goed te lezen dat jullie vriendelijk en duidelijk zijn geholpen in onze winkel. Tot de volgende keer bij Jansen Totaal Wonen.
Hartelijk dank voor deze mooie 5 sterren review en vriendelijke woorden over onze kwaliteit, gastvrijheid en service. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.