1953 beoordelingen

Assortiment
Persoonlijk advies

1953 Reviews

Fonteijn

We waren zonder afspraak was geen probleem We kregen een kopje koffie.En werden correct en deskundig geholpen

Ga zo door

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Wat super dat jullie deskundig zijn geholpen in onze winkel! Ook de volgende keer staat de koffie weer voor jullie klaar. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Kersten

Zeer goed

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring Grietje! Als we nog iets kunnen verbeteren, horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Nijenhuis

Zoals vele jaren gewoon goed😀

Geen.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Wat leuk om te horen dat je onze woonwinkel al vaker bezocht hebt door de jaren heen en nog steeds tevreden bent! Daar doen wij het voor. Hartelijk dank voor de mooie review namens Jansen Totaal... Wat leuk om te horen dat je onze woonwinkel al vaker bezocht hebt door de jaren heen en nog steeds tevreden bent! Daar doen wij het voor. Hartelijk dank voor de mooie review namens Jansen Totaal Wonen en tot de volgende keer!

Timmermans

Prettige medewerkers goede adviezen

Aftersales nog afwachten

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor het delen van je ervaring met ons! We vinden het fijn om te lezen dat ons advies goed bevallen is. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Inge B

Mooie designbanken gekocht en goed geholpen door Jeroen!

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Super om te lezen dat je zo goed bent geholpen door Jeroen bij de aankoop van je design banken. Heel veel woonplezier gewenst namens Jansen Totaal Wonen.

Wilma Berg, van den

Fijn en rustig geholpen met het uitzoeken van een relax fauteuil door Jeroen

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor je mooie review Wilma. Fijn dat je zo goed en geduldig geholpen bent door Jeroen! Heel veel relaxplezier gewenst namens team Jansen Totaal Wonen.

Mientje lamers

Wij hebben goed advies gekregen van Jeroen voor een relaxfauteuil

De Wit

Klantgericht, deskundig, vriendelijk

Naomi in dienst houden! Haar binden!

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartstikke leuk dat je onze collega Naomi zo in het zonnetje zet! Dankjewel namens Team Jansen Totaal Wonen.

Broekhuijsen

Advies goed,bezorging goed,administratie iets minder

Aan de firma die inpakt de tip geven om schappen goed vast te zetten bij de bezorging klapte alles naar beneden en braken vastgeschroefd planken af

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Beste, er was inderdaad een bedrag niet juist ingevoerd. Onze excuses hiervoor. Dit hebben wij gecorrigeerd en het bedrag wordt teruggestort. Verder zullen we de tip over het verpakken doorgeven aan... Beste, er was inderdaad een bedrag niet juist ingevoerd. Onze excuses hiervoor. Dit hebben wij gecorrigeerd en het bedrag wordt teruggestort. Verder zullen we de tip over het verpakken doorgeven aan de desbetreffende fabriek. Bedankt voor het delen van je ervaring, dat is zeer waardevol voor ons. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Carolien

Prettige en deskundig advies

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je mooie review Carolien! Super dat je prettig en deskundig bent geholpen in onze woonwinkel. Tot de volgende keer bij Jansen Totaal Wonen.