1953 beoordelingen

1953 Reviews

Joze Janssen The Support Company

Prima verlopen

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Als we nog wat kunnen verbeteren, horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Hein Weis

We kopen jaren bij Jansen en zijn altijd erg tevreden over de kwaliteit en de aflevering!

Geen, alles weer top geregeld en afgeleverd...

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Geweldig om te lezen dat jullie al jaren bij ons komen woonshoppen! Bedankt voor de mooie complimenten en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Alfred Westerhoven

Ik was zeer tevreden over de hulp

Annie van Marwijk

Goed Advies.lekkere koffie

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring. Super om te lezen dat je goed geadviseerd bent door Hans op onze slaapafdeling. Een hele fijne nachtrust gewenst op de nieuwe matrassen! Met... Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring. Super om te lezen dat je goed geadviseerd bent door Hans op onze slaapafdeling. Een hele fijne nachtrust gewenst op de nieuwe matrassen! Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen

Martijn Witjes

Prima, goed geholpen en advies gekregen.

Geen opmerkingen

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor het delen van jou ervaring! Fijn om te lezen dat je prettig geholpen bent en tevreden bent het het verkregen advies. Graag horen we van jou hoe we jouw winkelervaring bij ons nog beter... Bedankt voor het delen van jou ervaring! Fijn om te lezen dat je prettig geholpen bent en tevreden bent het het verkregen advies. Graag horen we van jou hoe we jouw winkelervaring bij ons nog beter kunnen maken. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen

Theo Bloem

Super geholpen en een mooie bank van goede kwaliteit gekocht, zit heerlijk.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring! Super om te lezen dat je prettig bent geholpen bij ons en ook nog eens heel tevreden bent met jouw aankoop. Heel veel zitplezier op jouw nieuwe... Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring! Super om te lezen dat je prettig bent geholpen bij ons en ook nog eens heel tevreden bent met jouw aankoop. Heel veel zitplezier op jouw nieuwe bank en tot ziens in onze winkel! Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen

Claas van Veldhoven

Prima geholpen door Marjo Bisselink.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Fijn om te lezen dat je op de slaapafdeling prettig bent geholpen door Marjo. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen

G.L. Willemsen

Begeleid bij onze keuze door verkoper Rick. Niet opdringerig, terzake kundig en goed luisterende verkoper.

Geen idee.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat je zo prettig bent geholpen door Rick bij het kiezen van een nieuw meubel! Alvast veel plezier van de aankoop en tot ziens in onze winkel. Met... Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat je zo prettig bent geholpen door Rick bij het kiezen van een nieuw meubel! Alvast veel plezier van de aankoop en tot ziens in onze winkel. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen

Ton Jurriëns

Op advies van een zeer tevreden vriendin, die daar ook al eerder kocht, hebben wij recent een bankstel gekocht bij Jansen Totaal Wonen. Wij zijn geweldig goed geholpen door Rick. Hij heeft veel... Op advies van een zeer tevreden vriendin, die daar ook al eerder kocht, hebben wij recent een bankstel gekocht bij Jansen Totaal Wonen. Wij zijn geweldig goed geholpen door Rick. Hij heeft veel kennis van de producten, de stoffen en constructie en hij geeft goede adviezen waarbij zeker rekening wordt gehouden met omstandigheden. Hij neemt alle tijd voor de klant en denkt met hem mee. Wat een super goede service. Dus nooit meer verder lopen en gewoon altijd bij Jansen Wonen kopen. Beter kan niet.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor de 5 sterren review en voor alle mooie complimenten. Fijn om te lezen dat ik u zo prettig heb kunnen helpen bij het kiezen van een nieuwe bank. Alvast heel veel plezier van jullie... Bedankt voor de 5 sterren review en voor alle mooie complimenten. Fijn om te lezen dat ik u zo prettig heb kunnen helpen bij het kiezen van een nieuwe bank. Alvast heel veel plezier van jullie nieuwe Rigas bank en hopelijk mag ik jullie in de toekomst nogmaals verwelkomen bij ons in de winkel. Hartelijke groet, Rick

L.Nieboer

Vandaag, bij Jansen Totaal Wonen geweest. Mooie ruim opgezette en schone winkel, wel even zoeken naar de infobalie want deze was vanuit de ingang niet direct zichtbaar onder de trap. Samen met mijn... Vandaag, bij Jansen Totaal Wonen geweest. Mooie ruim opgezette en schone winkel, wel even zoeken naar de infobalie want deze was vanuit de ingang niet direct zichtbaar onder de trap. Samen met mijn moeder van halverwege de 70 naar een sta-op stoel gaan kijken en dan wil je direct op je doel af en niet de hele winkel rond. Het was door het regenachtige weer aardig druk, maar Jeroen, de woonadviseur had snel in de gaten dat we graag advies wensten. En dit kregen we hoor! Met alle geduld van de wereld legde hij uit wat belangrijk is om rekening mee te houden en wat bij de lengte en het postuur van mijn moeder past. Geen gepush of gladde verkooppraatjes, maar een eerlijk en geduldig advies. Jeroen, je bent een topper, en we komen voor een volgende woon aankoop zeker terug bij Jansen Totaal Wonen.

Info balie beter zichtbaar

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Beste Leontien. Bedankt voor deze prachtige review en mooie complimenten over onze winkel. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de hulp en het advies die Jeroen jou en je moeder heeft... Beste Leontien. Bedankt voor deze prachtige review en mooie complimenten over onze winkel. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de hulp en het advies die Jeroen jou en je moeder heeft geboden tijdens de zoektocht naar een passende relaxfauteuil. Hopelijk heeft je moeder er heel veel plezier van! Graag tot een volgende keer in onze winkel. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen