1954 beoordelingen

Persoonlijk advies

1954 Reviews

Jassen totaal wonen

Goed geholpen

Ga vooral zo door, goed bezig

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Heel fijn! Dankjewel! Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Jos de Goeij

Zeer goed en deskundig geholpen

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Heel fijn Jos, dankjewel! Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

P. M. M. LAMMERS

Prettige ervaring en alweer voor de 3e keer een aankoop gedaan.

Kunnen er geen bedenken

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Wat fijn om te horen dat je al vaker bij ons hebt gekocht en dit zo goed is bevallen! Veel woonplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

albert knol

Goed advies voor aankoop ontvangen. Levertijd was zelfs korter als voorgesteld. Aflevering volgens afspraak, en keurig in huis op de juiste plek gezet. Verpakking van de tafel en stoelen was erg goed,

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor de leuke review! Het is altijd fijn als alle meubels naar wens zijn en de levering goed is verlopen. We wensen u veel woonplezier met de nieuwe aankopen. Met vriendelijke groet,... Hartelijk dank voor de leuke review! Het is altijd fijn als alle meubels naar wens zijn en de levering goed is verlopen. We wensen u veel woonplezier met de nieuwe aankopen. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Jeroen

Enige tijd geleden een bank gekocht. Uiteraard zit hier een levertijd heb. Veertien weken later de bank in ontvangst mogen nemen echter was hier een defect aan. De bank moest terug en we kregen een... Enige tijd geleden een bank gekocht. Uiteraard zit hier een levertijd heb. Veertien weken later de bank in ontvangst mogen nemen echter was hier een defect aan. De bank moest terug en we kregen een leenbank. Deze leenbank stonk naar rook waarbij de hele kamer naar rook begon te ruiken. Betreffende leenbank is weer opgehaald en we zouden een nieuwe krijgen. Tot onze spijt kregen we precies dezelfde bank die naar rook stonk retour. Weer een paar weken verder kregen we een leenbank die oké was. In de tussentijd op een tuinset moeten zitten terwijl mijn vrouw met uit het ziekenhuis kwam.
Omdat we verder erg tevreden zijn over de bank hebben we wederom weer een bestelling gedaan bij Jansen Totaal. Bij het ontvangst mogen nemen van de eettafel blijken er allemaal vette strepen of lijmresten op de tafel te zitten die we er zelf niet af krijgen dus de tafel moet weer retour. Net als de vorige keer lijkt hier wat laconiek over te worden gedaan.
Een foutje kan gebeuren en wij zijn echt niet de moeilijkste maar twee bestellingen achter elkaar waarbij er bij beide defecten zijn vind ik wel erg kwalijk. Wij hadden hoge verwachtingen van Jansen Totaal. Echter valt dit een beetje tegen.
De service en hulp die we fysiek kregen in de winkel was echt top. Wat dat betreft geen betere hulp kunnen wensen. Zeker veel positieve ervaringen over Jansen Totaal echter ook een aantal zaken waar we totaal niet over tevreden zijn.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Goedemorgen Jeroen. Allereerst: onze excuses. We betreuren het feit dat jullie tot twee keer toe een service melding hebben moeten maken op de door ons geleverde producten. En dat binnen 3 jaar... Goedemorgen Jeroen. Allereerst: onze excuses. We betreuren het feit dat jullie tot twee keer toe een service melding hebben moeten maken op de door ons geleverde producten. En dat binnen 3 jaar tijd. Dit is niet zoals het hoort en daarom werken we momenteel aan een oplossing voor jullie laatste service melding. Wij hebben dit intern opgepakt. Waarom dit kan gebeuren en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Want dat is noodzakelijk. Daarom danken we je voor de feedback en hopen dat jullie straks eindelijk zorgeloos kunnen genieten van de meubels! Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Ans van Gemert

Zeer deskundig en vriendelijk geholpen door Joep.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Heel fijn, dankjewel voor je review Ans! Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Oostindie

Fijn geholpen, half uur voor sluitingstijd geen enkele haast. Order zorgvuldig gemaakt en levering werd keurig uitgevoerd. Bezorgers hebben de kast op aangegeven plaats neergezet. Het meubel zat... Fijn geholpen, half uur voor sluitingstijd geen enkele haast. Order zorgvuldig gemaakt en levering werd keurig uitgevoerd. Bezorgers hebben de kast op aangegeven plaats neergezet. Het meubel zat zeer zorgvuldig ingepakt.

De leveringskosten zijn hoog voordat de kast in de regio geleverd wordt.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Heel fijn om te horen! Bedankt voor de leuke review. Heel veel woonplezier gewenst met de nieuwe kast. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

C. Smink

Wat een fijne ervaring hebben wij opgedaan! Jullie namen alle tijd en geen vraag was te lastig. Ook de bezorgers waren erg vriendelijk en professioneel. We kunnen niet anders zeggen dat alles heel... Wat een fijne ervaring hebben wij opgedaan! Jullie namen alle tijd en geen vraag was te lastig. Ook de bezorgers waren erg vriendelijk en professioneel. We kunnen niet anders zeggen dat alles heel prettig en goed is verlopen en wij ontzettend blij zijn met onze nieuwe bank!!!

Geen, ga zo door!

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartstikke bedankt voor deze uitgebreide review, daar worden wij heel blij van! Wij wensen jullie heel veel zitplezier met de nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Mike

Vriendelijk ontvangen door een jonge dame en direct naar de plek gebracht waar we om vroegen, tapijt voor de trap. Vraag was of ze ook sisal hadden. De vriendelijke jonge dame vroeg aan een oudere... Vriendelijk ontvangen door een jonge dame en direct naar de plek gebracht waar we om vroegen, tapijt voor de trap. Vraag was of ze ook sisal hadden. De vriendelijke jonge dame vroeg aan een oudere collega dame of ze dit wist en haar hier heel even voor mocht storen geziwn ze iets aan het opzoeken was voor een andere klacht.
Het antwoord was kort: " hebben we niet, gaat wel komen maar doen we niet voor een trap. Gaat rafelen, niet goed etc etc. Wanner het sisal komt " eh..dat weet ik niet"...
Duidelijk geen In om een fatsoenlijk antwoord te geven , gezicht sprak boekdelen.
Op de vraag of er alternatieven waren gaf ze geen antwoord. Ging door met haar andere werk en de 2 andere collega's welke er bij stonden liepen ook weg.....?
Was toch een vrij normale vraag....
Was ook op zoek naar nieuw meubilair, een tafel, kast en overgordijnen...
Binnen 20 seconden stonden we alleen in de winkel...o.k dan blijkbaar geen zin vandaag...10 seconden later stonden we weer buiten.
Hier kom ik nooit meer.

Luister en vraag door wat je klant wil en kom met oplossingen en of alternatieven. Heb je een dag geen zin om te werken? Blijf thuis!
#oudere dame tapijt afdelinf!

Goedemiddag Mike,
Goedemiddag Mike,
Allereerst: onze welgemeende excuses. Wij betreuren het feit dat je een teleurstellende ervaring bij ons hebt opgedaan. Intern wordt je review dan ook uitgebreid besproken met de betrokkenen. Wij willen hier graag van leren, zodat dit niet meer voorkomt in de toekomst. Wij zouden graag nog contact met je opnemen, mochten we je contact gegevens ontvangen. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Annie

Mooie winkel met een ruim assortiment en zeer vriendelijk personeel

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor je leuke review Annie! Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.