1954 beoordelingen

Assortiment
Persoonlijk advies

1954 Reviews

Ad van der Lint

Uiterst correct en Professioneel. Er werd gevraagd of ze de oude bank moesten meenemen omdat ze dat niet wisten, waarop ik zei ja en ze geloofden het onmiddellijk ze hoefden de bevestiging niet te... Uiterst correct en Professioneel. Er werd gevraagd of ze de oude bank moesten meenemen omdat ze dat niet wisten, waarop ik zei ja en ze geloofden het onmiddellijk ze hoefden de bevestiging niet te zien. Professioneel in elkaar gezet en zonder de vloer te beschadigen de oude bank verwijderd. ( de vloer was een parketvloer net 2 dagen geleden gelegd ) Dus dat was spannend.

Kan ik echt niet vinden

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Goedemiddag Ad, wat onwijs fijn om te horen! Super bedankt voor de uitgebreide review. We wensen je heel veel zitplezier toe! Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Rianne

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor de review Rianne. Groetjes van Jansen Totaal Wonen.

Henk Polman

Mooie winkel. je wordt er zeer klantvriendelijk geholpen.

De kast moest op de slaapkamer komen maar die mochten ze niet naar boven brengen omdat het een showroom model was. Ik vind dit geen service, zeker daar ik net een nieuwe slaapkamer bij jullie had... De kast moest op de slaapkamer komen maar die mochten ze niet naar boven brengen omdat het een showroom model was. Ik vind dit geen service, zeker daar ik net een nieuwe slaapkamer bij jullie had gekocht van 6000,00 euro. ze hebben in overleg de kast toch naar boven gebracht en daar was ik zeer blij mee.

Goedemiddag Henk,
Goedemiddag Henk,
Bedankt voor je review en feedback! Wij vinden het vervelend te horen dat de kast niet gemakkelijk naar boven is gebracht. Wij nemen dit zeker mee! Onze excuses hiervoor. Fijn te horen dat de bezorgers de kast uiteindelijk toch naar boven hebben getild! We wensen je heel veel woonplezier met de nieuwe kast. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

GB Rikken

Goed behulpzaam

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartstikke bedankt voor uw review. Een goede nachtrust gewenst met de nieuwe topper!

Strijbos

Zeer deskundig advies, op tijd geleverd

Pro actief bellen / afspraak maken voor bezorging door de planning, als duidelijk is wanneer producten geleverd kunnen worden. Nu moest ik er z3lf achteraan bellen

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor uw review en feedback! Wij nemen dit mee en wensen u alvast een goede nachtrust toe met het nieuwe matras. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

A. Bovee

Alles heel goed, behalve de belofte in de winkel dat men met creditcard kan betalen. Dit kon niet en zorgde voor genant gedoe bij aflevering van de bank. Gedoe om geld bij elkaar te sprokkelen vanaf... Alles heel goed, behalve de belofte in de winkel dat men met creditcard kan betalen. Dit kon niet en zorgde voor genant gedoe bij aflevering van de bank. Gedoe om geld bij elkaar te sprokkelen vanaf andere rekeningen.

zie boven creditcard

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Dat is inderdaad niet prettig! Excuus als dit verkeerd gecommuniceerd is van onze kant. Bij bezorging kan inderdaad alleen met pin betaald worden. Gelukkig is het uiteindelijk opgelost en kunnen... Dat is inderdaad niet prettig! Excuus als dit verkeerd gecommuniceerd is van onze kant. Bij bezorging kan inderdaad alleen met pin betaald worden. Gelukkig is het uiteindelijk opgelost en kunnen jullie nu genieten van de aankoop! Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Gerda Roseboom

Goede service, vriendelijk personeel en komen afspraken na.

geen verbeterpunten, alleen jammer dat de oude bank niet meer meegenomen wordt.

L. J. Vissers

Keurig aan huis bezorgd, vriendelijk personeel en behulpzaam.

Hartstikke bedankt!

Linda

Profijt Meubel

De bank wordt geleverd en je dient deze zelf te voorzien van poten. De chauffeur legt keurig uit waar je deze kan vinden. Echter zat er geen beschrijving bij hoe de poten bevestigd moeten worden.... De bank wordt geleverd en je dient deze zelf te voorzien van poten. De chauffeur legt keurig uit waar je deze kan vinden. Echter zat er geen beschrijving bij hoe de poten bevestigd moeten worden. Tip voor de toekomst, lever deze met de levering gelijk mee.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor de feedback! Dat nemen wij mee. Heel veel zitplezier gewenst!

C van Eden

Zeer tevreden met de bank. Goede kwaliteit. Fijne communicatie en zeer vriendelijk personeel!!

Begrijpelijke maar erg lange levertijd (20 weken)

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Wat fijn om te horen dat de bank goed bevalt! Heel veel zitplezier gewenst!