1954 beoordelingen

Assortiment
Persoonlijk advies

1954 Reviews

Onszelf

Prima bedrijf maar de after sales/service kan een stuk beter. Communicatie verloopt niet helemaal zuiver.
Keuken is niet geheel volgens afspraak geleverd, wij hebben zelf nu moeten...
Keuken is niet geheel volgens afspraak geleverd, wij hebben zelf nu moeten improviseren, wat ze uiteindelijk ook nog in rekening proberen te brengen.
Het keukenblok staat niet symmetrisch.😥 t.o.v. de raampartijen.
De adviseur is wel vriendelijk en lijkt competent.
Ik zou in de toekomst alles helder op papier laten zetten. Ieder detail en afspraak.

Communicatie kan stukken beter alsmede service nadien. Lang wachten op nalevering en overal achteraan moeten bellen. Twijfelachtig of we hier nogmaals een keuken bestellen.

Agnes Mom

Zeer goede ervaring. Onze bank was wat doorgezeten binnen 2 jaar, van servicemonteur Wiellie 2 jaar extra garantie gekregen omdat het nog niet echt erg was. Nu is de bank 3 jaar en toch meer... Zeer goede ervaring. Onze bank was wat doorgezeten binnen 2 jaar, van servicemonteur Wiellie 2 jaar extra garantie gekregen omdat het nog niet echt erg was. Nu is de bank 3 jaar en toch meer doorgezeten. Na klacht kwam wederom servicemonteur Wiellie en die heeft de bank opgevuld, daar waar nodig was. Zeer aardig en professioneel. Wij zijn er blij mee.
Bedankt Jansen voor de goede service. Wij komen zeker weer wanneer we een meubelstuk nidig hebben.

J.J.G.Wentink

Hele fijne zaak. Altijd vriendelijk personeel. Hele goede ervaring met hun. Ook bij vorige aankopen heel correct behandeld. Prima daarom kopen wij ook graag bij hun en slagen altijd.... Hele fijne zaak. Altijd vriendelijk personeel. Hele goede ervaring met hun. Ook bij vorige aankopen heel correct behandeld. Prima daarom kopen wij ook graag bij hun en slagen altijd. Perfect!!

geen tips. Alles is daar oke

R.Stap en mevr.Stap

Een goede ervaring dit was de derde maal dat we meubels hebben gekocht bij JTW

Alles was goed verzorgd

Marc Leenders

Prima geholpen, redelijk snelle levering

René Moerke

Erg fijn geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe eettafel! Ook de bezorging was keurig en netjes geregeld.

Ger

Prettig geholpen. Advies was goed. Er werd echt meegedacht.

Goossens

Gaan hier al jaren naar toe! Erg tevreden over!

Kersten

Zeer goed advies zijn fijn geholpen.

Geen ga zo door.