1954 beoordelingen

Assortiment
Persoonlijk advies

1954 Reviews

Familie Gerdsen

Super ervaring! Prettig contact tijdens het kopen en zeer goede levering!

Simkens

Erg prettige begeleiding en advies bij de aanschaf van nieuwe matrassen. Erg tevreden over. Ook de afhandeling van de order en de bezorging was super geregeld.

D

Goede service, zware kast hebben ze gewoon netjes boven gebracht zonder dat ik daar extra voor betaald had, er is netjes gebeld om een afspraak te maken voor bezorging!

profijt

Was netjes op tijd

A.M.J

Wij hebben mogen ervaren dat de service perfect is. En kunnen dan ook een ieder deze zaak van harte aanbevelen.

Schuytgraaf

Super ervaring! Prettig contact tijdens het kopen en zeer goede levering!

Marian v Putten

Super goed geholpen door Rick, Meegedacht in keuzes, stoffen, modellen en kleuren. Maar zeker niet opdringerig. En dat onder het genot van een kopje koffie/thee.

Blijf zo bezig!!!!

Ans van ooijen

Fijn geholpen door U medewerker Sebastiaan en super goed advies

Mieke van den Berg-Bach

Fijne winkel waar je goed geholpen wordt.
Gied advies zonder verkoopdag.

Alex Boot

Wij hebben een Baenks, leren, bankstel bij Jansen gekocht en zijn erg tevreden over de kwaliteit, communicatie en levering. Het zou leuk zijn als je als consument het productieproces in de... Wij hebben een Baenks, leren, bankstel bij Jansen gekocht en zijn erg tevreden over de kwaliteit, communicatie en levering. Het zou leuk zijn als je als consument het productieproces in de meubelfabriek zou kunnen volgen. Daarmee wordt de voorpret nog veel groter. Met de huidige ERP systemen moet dat een koud kunstje zijn.