1952 beoordelingen

Assortiment
Persoonlijk advies

1952 Reviews

Burgers.

Uitstekend geholpen door Carla.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Wat super te horen dat je goed bent geholpen door onze collega Carla! Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Karen

Vanmiddag een hele mooie bank met een prachtig vloerkleed gekocht. Bo heeft ons hierbij heel erg goed geadviseerd 👍

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor je mooie review Karen! Wat fijn te horen dat jullie geslaagd zijn voor een mooie nieuwe bank en vloerkleed in onze winkel en dat Bo jullie hier goed bij geadviseerd heeft. Met... Bedankt voor je mooie review Karen! Wat fijn te horen dat jullie geslaagd zijn voor een mooie nieuwe bank en vloerkleed in onze winkel en dat Bo jullie hier goed bij geadviseerd heeft. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

René en Leny Willems

Vandaag op de beddenafdeling geholpen door Lindy.
Vandaag op de beddenafdeling geholpen door Lindy.
Fijne ontvangst met een kopje koffie en goede uitleg over bedden matrassen en wat onze wensen waren. Daarna gaan proefliggen op verschillende matrassen en goede uitleg hoe je lag.
Was heel prettig. We waren heel blij met Lindy. Ze vakkundig en klantvriendelijk. Een toppertje. Wij zijn blij met onze aankoop en kijken erna uit.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Beste René en Leny, wat hebben jullie een mooie review geschreven. Hartelijk dank daarvoor! Het doet ons goed te horen dat jullie fijn zijn ontvangen met een lekker kopje koffie in onze winkel en... Beste René en Leny, wat hebben jullie een mooie review geschreven. Hartelijk dank daarvoor! Het doet ons goed te horen dat jullie fijn zijn ontvangen met een lekker kopje koffie in onze winkel en dat Lindy jullie uitgebreid heeft geholpen bij het uitzoeken van jullie nieuwe boxspring. Het aftellen kan beginnen! Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Wassing

Goed en eerlijk advies

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je mooie review namens Jansen Totaal Wonen.

Wijchert de Wit

Wij zijn vandaag geholpen door Carla bij het uitzoeken van een stap-op stoel. We zijn uitermate tevreden over haar kennis en de manier waarop ze ons geadviseerd heeft om de juiste stoel uit te... Wij zijn vandaag geholpen door Carla bij het uitzoeken van een stap-op stoel. We zijn uitermate tevreden over haar kennis en de manier waarop ze ons geadviseerd heeft om de juiste stoel uit te kiezen voor mijn moeder. We zijn er van overtuigd dat ze een stoel heeft die optimaal past bij haar behoeften.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor jullie vriendelijke woorden over onze collega Carla. Het doet ons goed te horen dat jullie goed zijn geholpen bij het uitzoeken van een mooie en passende sta-op stoel. Met... Hartelijk dank voor jullie vriendelijke woorden over onze collega Carla. Het doet ons goed te horen dat jullie goed zijn geholpen bij het uitzoeken van een mooie en passende sta-op stoel. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Joris Wichers

We kwamen voor eetkamerstoelen, maar gingen naar huis met een eettafel, de betreffende eetkamerstoelen en lampen voor boven de eettafel. Kortom, alles in 1x geregeld! Naomi luisterde naar onze... We kwamen voor eetkamerstoelen, maar gingen naar huis met een eettafel, de betreffende eetkamerstoelen en lampen voor boven de eettafel. Kortom, alles in 1x geregeld! Naomi luisterde naar onze woonwensen, kende het assortiment en wist ons goed te adviseren.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Wat super om te horen dat jullie zo goed geslaagd zijn voor jullie gehele interieur met hulp van Naomi! Dankjewel voor het delen van jullie ervaring namens Jansen Totaal Wonen.

Ria Janssen

Ben voor de tweede keer terug gekomen omdat de eerste keer iemand hielp die niet wist waar ze het over had.Nu heeft Carla ons geholpen en zijn zeer te vreden

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Goedemorgen Ria, wat fijn om te horen dat je deze keer goed geholpen bent door onze collega Carla in de winkel. Wij wensen je alvast heel veel woonplezier met de nieuwe relaxfauteuil namens Jansen... Goedemorgen Ria, wat fijn om te horen dat je deze keer goed geholpen bent door onze collega Carla in de winkel. Wij wensen je alvast heel veel woonplezier met de nieuwe relaxfauteuil namens Jansen Totaal Wonen.

Derksen

Vandaag een bank gekocht en zijn erg tevreden over verkoopster Carla. Ze gaf ons deskundig advies en dacht goed met ons mee. Dingen waar wij zelf niet bij stil stonden daar attendeerde ze ons op,... Vandaag een bank gekocht en zijn erg tevreden over verkoopster Carla. Ze gaf ons deskundig advies en dacht goed met ons mee. Dingen waar wij zelf niet bij stil stonden daar attendeerde ze ons op, echt top. Kortom we zijn erg tevreden. Wim en Ans Derksen

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor jullie mooie review Wim en Ans. Wat super te horen dat jullie zijn geslaagd voor een mooie nieuwe bank en een set salontafeltjes met de hulp van onze collega Carla. Wij wensen jullie... Bedankt voor jullie mooie review Wim en Ans. Wat super te horen dat jullie zijn geslaagd voor een mooie nieuwe bank en een set salontafeltjes met de hulp van onze collega Carla. Wij wensen jullie dan ook heel veel woonplezier namens Jansen Totaal Wonen.

J. Van der Kruk

Ruime keuze in een prettig ingerichte winkel. Vriendelijk personeel (Naomi Wiggers) die je goed informeert en goede kennis heeft van het product (in ons geval relaxfauteuil).

Houden zo!

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor je mooie review! Heel fijn te horen dat ons aanbod in de winkel en de hulp van onze collega Naomi goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Wijnhoven/Mahler

Vandaag hebben mijn vrouw en ik Jansen Totaal Wonen bezocht, wat een prachtige totaal-winkel. Wij waren er speciaal voor nieuwe matrassen en elektrische lattenbodems. We zijn geholpen door Marjo... Vandaag hebben mijn vrouw en ik Jansen Totaal Wonen bezocht, wat een prachtige totaal-winkel. Wij waren er speciaal voor nieuwe matrassen en elektrische lattenbodems. We zijn geholpen door Marjo waarmee wij meteen goed contact hadden. Zij heeft enorm veel kennis over de verschillende producten en merken. Voor ons was de overtuiging duidelijk om hier onze aankoop te doen. Goed gedaan Marjo!

n.v.t.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Wat onwijs leuk om te lezen dat ons totaalaanbod in de winkel goed is bevallen en dat jullie uitgebreid geadviseerd zijn door onze slaapspecialist Marjo. Hartelijk dank voor het delen van jullie... Wat onwijs leuk om te lezen dat ons totaalaanbod in de winkel goed is bevallen en dat jullie uitgebreid geadviseerd zijn door onze slaapspecialist Marjo. Hartelijk dank voor het delen van jullie positieve ervaring en mooie review namens Jansen Totaal Wonen.