1954 beoordelingen

Assortiment
Persoonlijk advies

1954 Reviews

Theo

Levering volgens afspraak, en super service,alles perfekt.

Geen.

j ten broeke

Uitstekend advies zeer goede verkoopster

nee

G. Brussee

Vriendelijk en deskundig ontvangen in mooie showroom.

Bart Hubbers

Uitermate slechte ervaring, in de winkel alles koek en ei, bij klachten laten ze het afweten!!!!!!!!!!!!!!

Klachtenafhandeling ver beneden pijl

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Beste,
Bedankt voor uw feedback. N.a.v. uw klacht hebben we met u meegekeken en hebben u nieuwe kernen geleverd vanuit onze leverancier.
Excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke...
Beste,
Excuses voor het ongemak.
Jansen Totaal Wonen

Rap

Goede service op afgesproken week was het bankstel binnen

Winters

Heel prettig hoe je ontvangen wordt als klant. Er wordt je niets opgedrongen. Kopje koffie bij afhandeling van de aankoop maakt dat het gesprek ontspannen verloopt en als er tussen de aankoop en de... Heel prettig hoe je ontvangen wordt als klant. Er wordt je niets opgedrongen. Kopje koffie bij afhandeling van de aankoop maakt dat het gesprek ontspannen verloopt en als er tussen de aankoop en de levering, in dit geval een bankstel, vragen zijn word je vriendelijk te woord gestaan.

Jolanda Konings

Professioneel en aardig. Medewerkers geven genoeg ruimte om samen met partner te overleggen en weet wanneer weer te contact maakt met ons. Goed afgeleverd en bank in thuis in elkaar gezet. Prima!

J.Ariës-Kruit

Wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf. Bij de aanschaf zijn wij ontzettend goed geïnformeerd en werden onze wensen betreffende een hoekbank allemaal ingewilligd.
Ook de bezorging aan huis...
Ook de bezorging aan huis was top geregeld, vriendelijke bezorgers, keurig even van te voren bellen dat mren er aan kwam en de hoekbank werd keurig binnen gezet

Gewoon zo klantvriendelijk en serviceverlenend blijven door gaan

Tina Weurding

Zeer goed, klantvriendelijk, behulpzaam.

Lutje

Een prettige ervaring. Personeel erg vriendelijk.