1952 beoordelingen

Assortiment
Persoonlijk advies

1952 Reviews

Niet van belang

Goede service, goede apparatuur en meubelen

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring! Wij wensen je heel veel heerlijke relaxmomenten met de nieuwe relaxfauteuil namens Jansen Totaal Wonen.

Jansen totaal wonen

Vandaag onze nieuwe bank besteld bij Carla , hele vriendelijke dame die ons heel goed heeft geholpen , gaf goede tips en zeer meedenkend over wat onze wensen waren . Het was een gezellig gesprek en... Vandaag onze nieuwe bank besteld bij Carla , hele vriendelijke dame die ons heel goed heeft geholpen , gaf goede tips en zeer meedenkend over wat onze wensen waren . Het was een gezellig gesprek en heel klantvriendelijk .

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Wat fijn om te lezen dat Carla jullie vriendelijk en uitgebreid heeft geholpen bij het uitzoeken van jullie nieuwe bank. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Jansen Totaal Wonen

We kwamen binnen en gelijk een warm welkom met een hapje en een vriendelijk gezicht van een aardige jongeman die ons fantastisch heeft geholpen dus Boed Derksen heel erg bedankt

Niet van toepassing

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor je vriendelijke woorden over onze collega Boed en wat leuk om te horen dat de hapjes en het welkom in onze winkel goed en warm is ontvangen. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Engels

Carnaval heeft ons heel goed geholpen

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Carla je zo goed geholpen heeft. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

A.de With

Leuke winkel met vriendelijke medewerkers.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je een prettige winkelervaring hebt gehad. Veel plezier van de nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Camilla Penning

Onlangs een zeer prettig adviesgesprek gehad met Carla van der Heijden over de aanschaf van een bank. Ik vond haar super behulpzaam en begreep precies wat ik bedoelde toen we bekeken welke kleur... Onlangs een zeer prettig adviesgesprek gehad met Carla van der Heijden over de aanschaf van een bank. Ik vond haar super behulpzaam en begreep precies wat ik bedoelde toen we bekeken welke kleur passend zou zijn bij onze gordijnen. Kortom ik kom zeker nog eens terug en tip mijn vrienden.

Helemaal prima

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review, Camilla. Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door onze collega Carla. We verwelkomen je graag weer eens in onze winkel! Vriendelijke groet, team Jansen... Hartelijk dank voor je review, Camilla. Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door onze collega Carla. We verwelkomen je graag weer eens in onze winkel! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Trees

Geholpen door Carla
Erg prettige benadering vriendelijke dane

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Trees, hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Carla je zo goed heeft geholpen. We wensen je veel plezier van je nieuwe eethoek! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal... Hi Trees, hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Carla je zo goed heeft geholpen. We wensen je veel plezier van je nieuwe eethoek! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Jansen totaal wonen /Boed Derksen

Zeer goede ervaring met dit bedrijf

Nvt

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review!

Wout Plattel

Een goede zaak met een uitgebreid assortiment en goede kwaliteit meubelen. We zijn heel prettig door Carla geholpen bij het uitzoeken van onze bank. Er werd alle tijd voor ons genomen.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Wout, hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Carla je zo goed heeft geholpen! Veel plezier gewenst van jullie nieuwe bank. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Maartje

Wij hebben bij Jansen Totaal een erg prettig ervaring gehad. We zijn goed verzorgd en netjes behandeld. Carla gaf ons goed advies dat eerlijk en helpend was voor het bestellen van onze bank. We zijn... Wij hebben bij Jansen Totaal een erg prettig ervaring gehad. We zijn goed verzorgd en netjes behandeld. Carla gaf ons goed advies dat eerlijk en helpend was voor het bestellen van onze bank. We zijn er nu al enorm blij mee en dan hebben we hem nog niet eens!

N.v.t. we waren enorm tevreden.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Maartje, hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Carla jullie zo uitgebreid heeft geholpen. Veel plezier gewenst van jullie hoekbank! Vriendelijke groet, team Jansen... Hi Maartje, hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Carla jullie zo uitgebreid heeft geholpen. Veel plezier gewenst van jullie hoekbank! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen