1952 beoordelingen

Assortiment
Persoonlijk advies

1952 Reviews

de Vree

Wat een prachtige, ruime showroom waar je op je gemak verschillende bedden kunt uitproberen. We werden hartelijk ontvangen door Marjo, die ons met veel kennis van zaken heeft geadviseerd. Ik ben... Wat een prachtige, ruime showroom waar je op je gemak verschillende bedden kunt uitproberen. We werden hartelijk ontvangen door Marjo, die ons met veel kennis van zaken heeft geadviseerd. Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop; een prachtig en comfortabel bed waar ik ongetwijfeld jarenlang heerlijk van ga genieten.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je uitgebreide review! Super om te horen dat je bezoek aan onze showroom goed is bevallen en dat Marjo je hartelijk heeft ontvangen. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

Floor,J.J.

Prachtige zaak en sympathieke adviseur

Voor ons niet

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je mooie review Floor, namens Jansen Totaal Wonen.

Fam.van ‘t Hullenaar.

Wij werden heel vriendelijk en goed geadviseerd door Silvie Willemsen. Een volgende keer zouden wij zeker weer voor Jansen Totaal Wonen kiezen. Fam. van ‘t Hullenaar.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor het delen van jullie positieve ervaring fam. van 't Hullenaar.

Familie Vikkerman

Super service en eerlijk advies van Carla!

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor jullie review. Fijn om te horen dat onze collega Carla jullie zo goed heeft geholpen. Veel plezier van de nieuwe banken! Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Joy Heijenga

Jansen maakte onze droomkeuken waar

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review, Joy! Veel plezier van je nieuwe keuken!

Rico

Geweldige service heeft gezorgd voor de perfecte keuken

Meer diverse keukens in showroom qua kleuren.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review, Rico!

Chantal

Super geholpen door Judith voor een herkeuze van onze bank.
Ze dacht goed mee met ons en gaf advies over kleur keuze.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Wat fijn te horen dat je goed bent geslaagd voor de herkeuze, met behulp van onze collega Judith. Dankjewel voor het delen van je ervaring met ons namens Jansen Totaal Wonen.

Elsendoorn

Goed en vriendelijk bedrijf

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hartelijk dank voor je review!

Jansen Totaal Wonen

Wij dachten een goede hoekbank te hebben gekocht bij pronto wonen . Maar niks is minder waar want de bank is na 3 jaar al afgeschreven .Wij hebben contact gehad maar we kregen als antwoord we vallen... Wij dachten een goede hoekbank te hebben gekocht bij pronto wonen . Maar niks is minder waar want de bank is na 3 jaar al afgeschreven .Wij hebben contact gehad maar we kregen als antwoord we vallen buiten de garantie .Dus denk goed na voordat je daar iets koopt .De kwaliteit is toch minder dan dat we dachten voor het geld

Iets coulanter met klachten omgaan en niet te snel afschepen met een simpele mail om er maar vanaf te zijn

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Beste, het spijt ons te horen dat de kwaliteit van uw bank niet naar verwachting is. Aangezien de CBW-garantie helaas per 02-02-2023 is verlopen, kunnen wij deze reparatie inderdaad niet meer onder... Beste, het spijt ons te horen dat de kwaliteit van uw bank niet naar verwachting is. Aangezien de CBW-garantie helaas per 02-02-2023 is verlopen, kunnen wij deze reparatie inderdaad niet meer onder garantie uitvoeren. De bank is inmiddels ruim drie jaar oud, maar we willen u uiteraard graag helpen een oplossing te vinden. Zoals mijn collega heeft aangegeven, kunnen we uw contactgegevens doorgeven aan onze meubelmaker, die de reparatie eventueel voor u kan uitvoeren. Hij zal eerst de mogelijke kosten met u bespreken voordat hij aan de slag gaat. Laat mijn collega gerust weten of u hiervan gebruik wilt maken. Met vriendelijke groet, Jansen Totaal Wonen.

H kapel

Zijn heel fijn en prettig geholpen door Dhr mario in Duiven . Deskundig en gezellig zeker aan te bevelen .

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring namens Jansen Totaal Wonen.