1975 beoordelingen

Assortiment
Persoonlijk advies

1975 Reviews

Rikken

Super, kom vinden wat ik wilde hebben, klant vriendelijk

Nee, leuke winkel, veel variaties

Saskia de Klein

Voor onze woonkamer zochten wij nieuwe meubels. We maakten een afspraak met een verkoopadviseur van Pronto: Carlijn. Zij maakte zelfs een tekening met een mogelijke meubelopstelling voor onze... Voor onze woonkamer zochten wij nieuwe meubels. We maakten een afspraak met een verkoopadviseur van Pronto: Carlijn. Zij maakte zelfs een tekening met een mogelijke meubelopstelling voor onze woonkamer. In de winkel konden we door het goede advies alles naar wens uitzoeken. Vervolgens moesten we wel even geduld hebben 8 a 10 weken. De leuke salontafeltjes bleken nog in het magazijn te staan (de laatsten) en deze mochten we gelijk meenemen. Toen de meubels eindelijk thuis bezorgd werden, bleken 2 stoel-onderstellen defect. Daar ging het even mis want de service afdeling van Jansen Totaal Wonen pakte onze melding niet op. Kort daarna sprak ik Carlijn omdat ik wat accessoires ging uitzoeken. Zij ging er meteen achteraan en de week erna kon ik 2 nieuwe onderstellen ophalen. Wat een service! Al met al zijn wij dik tevreden!!

Zorg ervoor dat ergens duidelijk is beschreven voor de klant waar men exact een klacht of aftersales melding kan melden.

Familie Karel

Keurig geholpen door Carla in de zaak. Helaas door Corona een lange wachttijd. Maar levering na een belletje mooi op de beloofde tijd. Paste niet door de voordeur, dan toch achterom. Nette jongens... Keurig geholpen door Carla in de zaak. Helaas door Corona een lange wachttijd. Maar levering na een belletje mooi op de beloofde tijd. Paste niet door de voordeur, dan toch achterom. Nette jongens die voorzichtig te werk gingen. Oude bankstel netjes meegenomen en wij zitten eindelijk fijn op onze nieuwe bank. Bedankt Janssen!

Qoutb

Medewerkers zijn supervriendelijk. De directeur kan nog een hoop leren op dat gebied. Ook van zijn eigen medewerkers. Wij kregen na 8 weken wachten de verkeerde bank geleverd en hij was niet eens... Medewerkers zijn supervriendelijk. De directeur kan nog een hoop leren op dat gebied. Ook van zijn eigen medewerkers. Wij kregen na 8 weken wachten de verkeerde bank geleverd en hij was niet eens bereid om mee te denken. Enige wat hij kan vertellen was: kan gebeuren. Vervolgens het gevoel geven aan de klant dat je met 10% korting wordt afgescheept en daarna zeggen dat je buiten het pand bent om zo niet meer de confrontatie aan te durven gaan met klanten. Eens en nooit meer.

De directeur kan de tips van de medewerkers opnemen en de verbeterpunten kan hij ook bij hun achterhalen.

Beste,
Hartelijk dank voor uw reactie. We zullen uw feedback in behandeling nemen en dit zeker meenemen voor in de toekomst. Vervelend om te horen dat bepaalde zaken niet goed zijn afgehandeld. Onze oprechte excuses hiervoor.
Vertrouwende u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd,

Stuivenberg

Order totaal verkeerd uitgevoerd. Klantenservice niet professioneel.

Beter luisteren naar de klant. Betere service bieden. Verkopers zeer slecht benaderbaar. Zelfs de beloofde tegoedbon was bij aflevering niet aanwezig. Zelfs die moesten we zelf ophalen.

Beste Fred,
Beste Fred,
Er zijn bij jouw bestelling inderdaad een aantal zaken niet gelopen zoals wij ze graag zouden zien. Dit is het gevolg van een aantal interne zaken, deze hebben we inmiddels ondervangen.
Desondanks hopen we dat je alsnog veel plezier hebt van jouw nieuwe bank.
Met vriendelijk groet,

H. Baljet-Schouten

Zeer deskundig en vriendelijk geholpen

Geen. Bedrijf heeft me bijtijds geinformeerd dat een gedeelte binnen was en dat de rest in een bepaalde week volgde. Op mijn verzoek alles in een keer te leveren was geen bezwaar. En er werd precies... Geen. Bedrijf heeft me bijtijds geinformeerd dat een gedeelte binnen was en dat de rest in een bepaalde week volgde. Op mijn verzoek alles in een keer te leveren was geen bezwaar. En er werd precies in die week geleverd.

Aberson

Goede telefonische communicatie. Snelle levering.
Zéér vriendelijk en behulpzaam personeel dat mijn bestelling leverde!

van de Sant

Mooie zaak met deskundig personeel met goed advies en denken in oplossingen en niet in problemen.
toch heb ik ook een klein puntje van kritiek op het moment als de order is geplaats wees duidelijk over de levertijd zeg niet dat de meubels met 12 tot 14 weken geleverd kunnen worden en het werd uiteindelijk 17 weken voordat alles compleet geleverd was doe daar wat mee mensen willen duidelijkheid

wat ik hierboven is vermeld levertijd

Beste,
Helaas heeft het Corona virus ook op onze levertijden invloed gehad. We begrijpen dat jij hier weinig aan hebt, maar hier hadden wij ook geen invloed op. In de communicatie hierin hadden we wel duidelijker kunnen zijn, en dat nemen we zeker mee.
Hopelijk heb je alsnog veel plezier van jouw aankopen.

J. Christiaans

Prettig om rustig uit te zoeken waar je voor naar deze winkel bent gekomen. Grote en diverse voorraad (o.a. eetkamerstoelen). Verkoopsters beslist niet opdringerig en geven gericht antwoord op onze... Prettig om rustig uit te zoeken waar je voor naar deze winkel bent gekomen. Grote en diverse voorraad (o.a. eetkamerstoelen). Verkoopsters beslist niet opdringerig en geven gericht antwoord op onze vragen. Kortom fijn om hier zaken mee te doen.

Ik zou niet weten welke... Ik voelde me welkom in deze zaak.

Hennie van Huet

Klantvriendelijk, goed advies