1983 beoordelingen

Assortiment
Persoonlijk advies

1983 Reviews

Ooit een keuken gekocht. Prima verlopen. Fijne winkel. Ging graag terug.
8-11-2019 een lounge gekocht, zodat het voor de Kerst geleverd zou worden.
13/12/2019 telefoon. Levering duurt nog...
Ooit een keuken gekocht. Prima verlopen. Fijne winkel. Ging graag terug.
8-11-2019 een lounge gekocht, zodat het voor de Kerst geleverd zou worden.
13/12/2019 telefoon. Levering duurt nog 6 weken.
Attentie: kussentje gratis.
19 januari mijn verjaardag. Kan het voordien geleverd worden?
Neen, de stof is niet voorradig. Attentie E 50,-- korting.
12 februari 2020 leverdatum. (besteld dus 8-11-2019)
E.50.00 korting moet in de winkel besteed worden.
Na overleg E75,-- transportkosten niet gerekend.
Nu gelukkig met mijn bank!

Aan overmacht valt niets te doen. Alles gedaan om het leed te verzachten.

M.Rijcken

Vorig jaar 2 nieuwe fauteuils gekocht deze waren niet naar wens (scheve zittingen) maar dit gemeld werd gelijk actie ondernomen nu staan er inmiddels 2 nieuwe fauteuils wij zijn zeer tevreden zou... Vorig jaar 2 nieuwe fauteuils gekocht deze waren niet naar wens (scheve zittingen) maar dit gemeld werd gelijk actie ondernomen nu staan er inmiddels 2 nieuwe fauteuils wij zijn zeer tevreden zou Jansen totaal wonen aan iedereen aanbevelen

Vriendelijk en doen wat is beloofd

Wilma Moedt

Eetkamerstoelen gekocht. Goed advies gekregen van deskundige verkoper die met ons meedacht qua materiaal en kleur. Heel erg blij met de stoelen.
Stoelen bezorgd op afgesproken tijdstip bezorgd...
Stoelen bezorgd op afgesproken tijdstip bezorgd door 2 attente, aardige jongens.

geen verbeterpunten of tips

jos de Laak

Bij de eerste levering van de eetkamerstoelen ging veel mis. 2 exemplaren waren 2 cm lager. Bij de omruiling daarvan ontstond het zelfde probleem. De oplossing zou kunnen zijn stoelen met een andere... Bij de eerste levering van de eetkamerstoelen ging veel mis. 2 exemplaren waren 2 cm lager. Bij de omruiling daarvan ontstond het zelfde probleem. De oplossing zou kunnen zijn stoelen met een andere kleur , echter de verkeerde kleur werd geleverd. Tot slot zakte tijdens het kerstdiner onze zoon door een stoel( las breuk).Door de service manager is beslist dat voor het aangekochte bedrag andere stoelen mogen worden uit gezocht. Dit heeft naar volle tevreden tijd inmiddels plaats gevonden.

het heeft even geduurd maar is op een correcte wijze opgelost

“Startproblemen”; oplossing duurde ca. 13 dagen. Zie verder beneden.

Eén der relaxstoelen werd afgeleverd met een nietwerkende accu. Mogelijk zou controle vooraf in Huissen de oplossing zijn.

jan

Alles is precies gegaan zoals afgesproken zeer tevreden

Joop hoogveld

Kundige verkopers/sters

Geen aftersales

Goed.

Het zou netjes zijn als je een dure bank koopt dat bezorging en plaatsen er dan bij inzit. Wij hebben nu voor drop-shipping gekozen en het is toch een waardeloze ervaring dat de onderdelen ingepakt... Het zou netjes zijn als je een dure bank koopt dat bezorging en plaatsen er dan bij inzit. Wij hebben nu voor drop-shipping gekozen en het is toch een waardeloze ervaring dat de onderdelen ingepakt in je huiskamer worden gedropt en je het verder maar uit moet zoeken. Berg verpakkingsmateriaal blijft achter... niet echt service als je zo'n duur product koopt. Advies: stop daarmee en maak bezorging en plaatsen inclusief in de toch al hoge prijzen, laat een veel beter gevoel achter.

Furtjes

Ik heb een driezitsbank gekocht. En alles is naar tevredenheid verlopen

alles was prima geregeld