1983 beoordelingen

Assortiment
Persoonlijk advies

1983 Reviews

Heijne

Deskundig, vriendelijk, gastvrij en zeer goede service.

Wilhelmien van den Brink

Voor 6 jaar terug een mooie keuken bij jullie gekocht
Vandaag na 6jaar weer bij jullie een nieuwe keuken gekocht i.v..m andere woning
Wederom weer super blij met de nieuwe keuken die...
Voor 6 jaar terug een mooie keuken bij jullie gekocht
Vandaag na 6jaar weer bij jullie een nieuwe keuken gekocht i.v..m andere woning
Wederom weer super blij met de nieuwe keuken die Rens voor ons op papier heeft getekend Top Rens👍
Vriendelijk groet Han en Wilhelmien van den Brink

Leenders

De keuken die we bij Jansen Totaal Wonen hebben gekocht is fantastisch! Tijdens het ontwerpen werd er goed met ons mee gedacht.
Bezorging en montage was ook heel goed. Monteur heeft alles heel...
Bezorging en montage was ook heel goed. Monteur heeft alles heel netjes gemonteerd en gaf ook nog extra tips en tricks.

Kan vandaag (elf dagen na aflevering) nog geen ervaring geven, want e.e. a. is nog steeds niet afgehandeld. Waarschijnlijk is één der stoelen met een defecte (ook wel te noemen kapotte ) accu bij... Kan vandaag (elf dagen na aflevering) nog geen ervaring geven, want e.e. a. is nog steeds niet afgehandeld. Waarschijnlijk is één der stoelen met een defecte (ook wel te noemen kapotte ) accu bij mij afgeleverd. Mogelijk is controle vooraf, of bij aflevering bij klant, de oplossing om zo iets in het vervolg te voorkomen . 14

Maassen

Zeer netjes geholpen inde winkel en goed advies gehad tijdens de aankopen en zeer netjes afgeleverd thuis

We hebben heel goede service ontvangen van servicemonteur Wiellie. Bij het verwijderen van een vlek uit de bank, ging de binnenvulling kapot. Wiellie heeft deze vulling direct de volgende dag gratis... We hebben heel goede service ontvangen van servicemonteur Wiellie. Bij het verwijderen van een vlek uit de bank, ging de binnenvulling kapot. Wiellie heeft deze vulling direct de volgende dag gratis voor ons vervangen, ook al viel dat niet binnen de garantie. Eerder heeft hij ons ook al goed geïnformeerd over het verwijderen van pilling.

De informatievoorziening in de winkel over pilling vonden we onvoldoende. Ons is niet verteld dat er ook zwarte pilling kan ontstaan (niet de kleur van de bank). Na telefonisch contact daarover kwam... De informatievoorziening in de winkel over pilling vonden we onvoldoende. Ons is niet verteld dat er ook zwarte pilling kan ontstaan (niet de kleur van de bank). Na telefonisch contact daarover kwam Wiellie langs. Hij heeft ons voorgedaan hoe we de pilling eenvoudig konden verwijderen. Positieve eindoordeel is dan ook te danken aan de service na levering.

Willemsen

Dit is onze 3e aankoop bij Jansen TW, 1e complete keuken, 2e een stoel en nu een tafel, alle 3 de aankopen werden precies op het afgesproken uur bezorgd, zelfs enkele minuten voor de aanvang van de... Dit is onze 3e aankoop bij Jansen TW, 1e complete keuken, 2e een stoel en nu een tafel, alle 3 de aankopen werden precies op het afgesproken uur bezorgd, zelfs enkele minuten voor de aanvang van de afgesproken tijd. De bezorgers waren zeer beleefd en behulpzaam. Bij alle 3 de aankopen werd er meegedacht zonder opdringerig te zijn, compliment voor de verkopers.

Jolanda van driel-hoksbergen

Super goed geholpen bij pronto wonen. Niet opdringerig, ze hadden alle tijd voor onze vragen en goede advies/info gegeven. Ook de meubels een maand lange opslaan (op ons verzoek) was geen enkel... Super goed geholpen bij pronto wonen. Niet opdringerig, ze hadden alle tijd voor onze vragen en goede advies/info gegeven. Ook de meubels een maand lange opslaan (op ons verzoek) was geen enkel probleem. Bezorgen was ook top. Netjes binnen in huis gezet. Super services

d.van den berg

Goed geholpen en netjes afgeleverd

geen het is gewoon een prettige woonwinkel

J.M.Abbenhuis

Uitstekend geholpen zeer veel informatie gekregen