Hele vriendelijke fysiotherapeuten maar de telefoniste krijgt een 10. Zeer flexibel in wijzigen van afspraken. Ook meteen reactie. Top!
Zeker deskundig en erg begaan met de situatie
Hanneke is een heel fijne fysiotherapeut die goed luistert naar mijn klachten en die serieus neemt. We hebben samen nagedacht over de mogelijkheden van behandeling en gezocht naar oplossingen, ook...Hanneke is een heel fijne fysiotherapeut die goed luistert naar mijn klachten en die serieus neemt. We hebben samen nagedacht over de mogelijkheden van behandeling en gezocht naar oplossingen, ook toen bleek dat mijn klachten niet gevoelig zijn voor behandeling. We hebben samen nagedacht over vervolgstappen op een andere plek.
Prettig, duidelijk en vakkundig!
Blijft niet onnodig behandelen,is goudeerlijk en geeft aan dat overleg ,teruggaan naar huisartsmet goed zou zijn
Ik had klachten n.a.v het hardlopen en heb een prima behandeling + advies gekregen
Hij was rustig, empatisch, overlegde en liet mijn dementerende moeder in haar waarde.
Aardig, vakkundig, enthousiast en gewoon erg leuk :-).
Rian Lippmann
Deskundigheid, enthousiasme.
Ik ben er soepeler door geworden en heb dus niet zoveel pijn meer dan in het begin toen ik er aan begon