Zeer deskundig en verantwoord. Weet precies wat hij doet en gaf dit tijdens de behandeling ook steeds aan bij de gewrichten. En alle info klopte dan ook precies. Was zelf nog nooit bij een fysio...Zeer deskundig en verantwoord. Weet precies wat hij doet en gaf dit tijdens de behandeling ook steeds aan bij de gewrichten. En alle info klopte dan ook precies. Was zelf nog nooit bij een fysio behandeling geweest maar dit was zeer prettig en heeft mij geholpen in het genezingsproces maar ook in het geruststellen van bepaalde klachten.
Ik wordt vaker behandeld voor rugklachten. Meestal zijn de behandelingen al na 1 of 2 keer effectief.
Vawege alle kwalificaties die in de emquete genoemd werden
Vriendelijk deskund
Ze hebben mij in 4 behandelingen van een intense rugpijn afgeholpen Met hele fijne "helende handen" Fantastisch
Ze is kundig heel sociaal.
Heb er alle vertrouwen in. Zij luistert goed naar mij en ik naar haar.
Altijd
Ze zijn goed bereikbaar en had enorm baad bij de behandeling. Kon na de behandeling goed merken dat klachten verminderen
Serieus, vriendelijk, goed benaderbaar, professionaliteit