Erg tevreden. Er wordt gedacht in mogelijkheden, ook tijdens het inplannen wordt goed naar de wensen geluisterd.
Ellen Tromp
Ik was bij Martijn en hij was in mijn ogen kundig, vriendelijk en duidelijk.
Gerdien
Iemand die echt luistert naar je klachten , en als je weggaat dat je zelf niet het gevoel hebt een zeur te zijn. Ik heb een nieuwe knie gekregen en dat duurt toch wel ietjes langer voor je weer oke...Iemand die echt luistert naar je klachten , en als je weggaat dat je zelf niet het gevoel hebt een zeur te zijn. Ik heb een nieuwe knie gekregen en dat duurt toch wel ietjes langer voor je weer oke bent en daar ben ik tot nu goed mee geholpen, en ik ben er nog lang niet......
Jolanda Mulder
Netjes en beleefd kundigheid waarop ik vertrouw
X
Goede en effectieve behandeling op prettige wijze.
Bibi
Fijn contact en goede uitleg, ik heb echt wat gehad aan de oefeningen die ik meekreeg van de fysiotherapeut. Ook een pluspunt van de fysio in Vorden is dat de wachtruimte vrij groot is, dat geeft...Fijn contact en goede uitleg, ik heb echt wat gehad aan de oefeningen die ik meekreeg van de fysiotherapeut. Ook een pluspunt van de fysio in Vorden is dat de wachtruimte vrij groot is, dat geeft een minder benauwd gevoel.
Marlies Meijer-Willems
Ze nam me serieus en ook al was het mijn eerste bezoek aan haar met voor mij bekende klachten, ze heeft snel en adequaat behandeld
Luc de greef
Daniel werkt prettig en geeft goed uitleg over de oorzaak, maar ook tips. Elke keer na een behandeling ging het beter.
Iris willems
Tot hoever ik behandeld ben is het allemaal super
Willie
Vriendelijke therapeut, luistert goed en geeft genoeg aandacht