Goede en vriendelijke service. Weten waar ze mee bezig zijn.
Anja Mondt
Heel goed
Eva
Professioneel
Karen Barbara Manon Bastiaensen
Dr. Janssen is super bekwaam. Ik heb erg tevreden over de behandeling, en het resultaat! Zijn personeel is efficiënt en vriendelijk.
Miranda Zanetti
Echt lees alle reviews en doe onderzoek voordat je naar deze kliniek komt, ik ben verminkt zoals vele andere mensen, ze beloven je van alles en doen er heel nuchter over en eindstand wordt ik wakker...Echt lees alle reviews en doe onderzoek voordat je naar deze kliniek komt, ik ben verminkt zoals vele andere mensen, ze beloven je van alles en doen er heel nuchter over en eindstand wordt ik wakker uit me narcose wordt me verteld dat de operatie goed is gegaan, en 10 minuten later ben ik opengesneden voor niks want het is niet gelukt. Waarom? Kunnen ze niet vertellen. Nu lig ik thuis kan moeilijk lopen en van hun hoor je niks, je wordt gewoon aan je lot overgelaten! Pas op
Weijmans
Geweldig
Lola Lellebel
Al jaren tevreden klant
Piet
Top
Charlotte
Moderne schone professionele kliniek met een ervaren arts en zeer vriendelijk personeel. Na lang twijfelen had ik veel eerder hier langs moeten gaan.