H Spoel

Zeer goede ervaring met u bedrijf en uitstekende srevice

u sterke service viel mij op vanaf het moment dat ik n bestelling wilde annuleren en n nieuwe bestelling in opdracht wilde geven . door u snelle en soepel reactie is dit alles goede verlopen. ook de... u sterke service viel mij op vanaf het moment dat ik n bestelling wilde annuleren en n nieuwe bestelling in opdracht wilde geven . door u snelle en soepel reactie is dit alles goede verlopen. ook de reactie op mijn bestelling tijd buiten kantoortijd viel mij op en erg vriendelijk ervaren

Maaike Van De Rijt

Uitstekend

Top bedrijf

Goede en nette levering en perfecte ondersteuning

Snel en zeer goede service

Snel en goede service igv schade. Wat ik niet vond op de site, kon toch geleverd worden

Het bestelde bleek kapot bij ingebruikname. Er zat zeker 2 weken tussen de aflevering en dat we het artikel gingen gebruiken. Gevraagd of we konden omruilen en binnen 1 uur had ik de melding dat... Het bestelde bleek kapot bij ingebruikname. Er zat zeker 2 weken tussen de aflevering en dat we het artikel gingen gebruiken. Gevraagd of we konden omruilen en binnen 1 uur had ik de melding dat direct een ander exemplaar zou worden toegestuurd. Hier kunnen heel veel online winkels nog wat van leren!

Snel, adequaat en vooral oplossingsgericht naar de klant. Top!

Anne

Goede snelle service!

Super snelle service.. geweldige aflevering. .

Goede en snelle service. Zeer tevreden

Klantvriendelijk en snelle levering