Arwen is een rustig en fijn persoon. Geeft concrete tips en uitleg. Neemt de klacht serieus.

Ze was duidelijk , legde goed uit wat ze ging doen.

Heel vriendelijk en betrokken..
Goed in haar vak en goed gevoel bij

Hij luistert goed naar klachten en gaf advies en het was luchtig je kon gewoon zeggen wat er speelde en gaf daarin advies en hoe en wat verder in de toekomst.
En als het nodig was kon ik...
En als het nodig was kon ik altijd nog afspreken

Stijn is duidelijk, professioneel, daadkrachtig en vriendelijk. De behandelingen waren prettig en er werd goed geluisterd naar mijn klachten. Alles ging vrij vlot, en ook de uitleg voor de... Stijn is duidelijk, professioneel, daadkrachtig en vriendelijk. De behandelingen waren prettig en er werd goed geluisterd naar mijn klachten. Alles ging vrij vlot, en ook de uitleg voor de oefeningen thuis waren heel duidelijk - met name snelle correcties waardoor ik mijn oefeningen goed begreep.

Birgit

Ik had het fijner gevonden als de fysiotherapeut iets meer de leiding over het gesprek had genomen. nu moest ik veel vragen en voelde beetje gek.

Marc is zeer attent en luistert goed naar je klachten en neemt je serieus

J.W. van der Velden

Prettig in het contact en duidelijk over de manier van behandelen. Goede dossiervorming

Aan iedereen die dezelfde klachten heeft als ik