Een luisterend oor, aandacht voor mijn probleem en de behandeling daarvoor!
Lianne van der Westen
Ga zo door, mijn fysiotherapeut heeft kennis, en beantwoord mijn vragen
Hij stelde me goed op mijn gemak, wist binnen enkele seconden de plek van waar mijn klachten vandaan kwamen en gaf er ook duidelijke uitleg bij! Heb ook maar een paar behandelingen nodig gehad om...Hij stelde me goed op mijn gemak, wist binnen enkele seconden de plek van waar mijn klachten vandaan kwamen en gaf er ook duidelijke uitleg bij! Heb ook maar een paar behandelingen nodig gehad om van mijn klachten af te komen. Maar buiten dat allemaal om was het ook gewoon nog lekker gezellig en dat vind ik erg fijn!
Capabel , duidelijk, goede begeleiding, eerlijk
Anne de bakker is een zeer gedreven dame die haar vak verstaat ,zij verdiend met vlag en wimpel een grote 9
Een vakvrouw
Het enthousiasme en kundigheid van Diny
Zeer tevreden behandeling. Fijne geïnteresseerde behandelaar
Haar persoonlijkheid. Altijd to the point. Vriendelijk en belangstellend. N.m.m. vakbekwaam.
Luisterend, doorvragen, uitleg, voordoen en corrigerend. Creatief zijn in een oefening anders te doen dan in eerste instantie werd aangegeven. De oefeningen die via de website worden aangeboden zijn...Luisterend, doorvragen, uitleg, voordoen en corrigerend. Creatief zijn in een oefening anders te doen dan in eerste instantie werd aangegeven. De oefeningen die via de website worden aangeboden zijn stimulerend ook omdat je je resultaten kunt zien en berichten kan doorgeven.