Het is een heel fijn, professionele, menselijke therapeut . Ik houd van duidelijkheid, zeggen waar het op staat. Niet alleen de fysieke behandeling heeft bijgedragen aan mijn herstel maar ook de...Het is een heel fijn, professionele, menselijke therapeut . Ik houd van duidelijkheid, zeggen waar het op staat. Niet alleen de fysieke behandeling heeft bijgedragen aan mijn herstel maar ook de prettige gesprekken en het luistert oor!! Een top fysiotherapeut!!!
Marion Martens
Duidelijke uitleg en goede begeleiding
M. Van Oosterhout
Vakkundig, enthousiast en duidelijk
Neemt de tijd voor je.
Miriam was altijd vriendelijk, vrolijk en aardig elke afspraak. Mijn zoon vond haar een lieve mens.
Goede begeleiding top.
Ik vindt haar plan van aanpak goed. Ze begrijpt het doel waar wij voor komen. En ze is heel erg lief met mijn zoon wat hem veel zelfvertrouwen geeft.
Eerlijk aardig vriendelijk en voel me serieus genomen
Bas luistert naar de klachten en vraagt naar de voortgang. Bekijkt wat wel en niet werkt en past de behandeling daar op aan
Ik word begrepen, er wordt naar me geluisterd. Ik word goed begeleid en ondersteund. Ik heb de hulp echt nodig. Zonder de begeleiding zou ik niet weten wat ik moet doen. De samenwerking is heel fijn.