Goede uitleg goed met mensen kunne praten en terzake kundig
Voelt vertrouwt, no nonsens, helder, duidelijk, doet de oefeningen steeds zelf voor, neemt de tijd, staat open voor vragen en evt aanpassingen en onderbouwt ook haar beslissingen. ...dit kun je...Voelt vertrouwt, no nonsens, helder, duidelijk, doet de oefeningen steeds zelf voor, neemt de tijd, staat open voor vragen en evt aanpassingen en onderbouwt ook haar beslissingen. ...dit kun je beter niet doen... daar zou ik nog even mee wachten...
Kelvin
Marielle weet precies wat ze doet, verstaat haar vak, kan goed luisteren en weet me steeds op de juiste manier snel van mijn klachten af te helpen. Vandaar een dik verdiende 10!
Ze heeft aandacht en kijkt ook naar de hele persoon en is een kei in haar specialisme
Rustige omgeving
Ik zou deze fysiotherapeut aanbevelen als je behoefte hebt aan een rustige en kundige persoonlijkheid die je kunt vertrouwen.
Kees
Zeker!
Pascal Claveaux
Ik vind een prettige sfeer hangen binnen de praktijk en je merkt aan alles dat er kundige en professionele therapeuten rondlopen. Ik word goed behandeld en er is een open en directe communicatie....Ik vind een prettige sfeer hangen binnen de praktijk en je merkt aan alles dat er kundige en professionele therapeuten rondlopen. Ik word goed behandeld en er is een open en directe communicatie. Het is belangrijk dat je voelt dat je serieus genomen wordt en dat ze de tijd voor je nemen. Dit is bij jullie absoluut het geval.