Carmen is een topper! Mijn dochter heeft de behandelingen als zeer prettig en fijn ervaren. Elk werkmoment met Carmen was een feestje voor haar. Ze heeft veel vooruitgang geboekt door de hulp van...Carmen is een topper! Mijn dochter heeft de behandelingen als zeer prettig en fijn ervaren. Elk werkmoment met Carmen was een feestje voor haar. Ze heeft veel vooruitgang geboekt door de hulp van Carmen!
Goede behandeling
Ik voel mij hier prettig bij. Steeds goed overleg over alles. En dat ik het meeste kan doen in de sportschool (HST) waar ik al jaren 3x per week kom. Fijne samenwerking hier in.
De heer Goosens is een fijne man. Legt alles goed uit, beantwoord je vragen en is fijn in de omgang. Ik zou hem zeker aanraden.
Als het ter sprake komt
cor joosen
Als er iemand komt met klachten zou ik het zeker aanbevelen
Wanneer daarom gevraagd wordt
Elderd Land
Zeer gedegen en professionele aanpak. Voelde me veilig en werd goed over voortgang gewaakt. Evenals problemen opgelost.
goed en kundig behandeling en advies
Gehele beroepsgroep fysio Jau goede ervaringen mee, adequaat in contact, goed op de hoogte en kennis van zaken...