Fijne persoon.ook fijn dat het een vrouw is.... Kundig
Duidelijk, rustig, serieus, en hij deed zijn mondkapjes af zodat ik hem duidelijk kon verstaan. Ik ben namelijk slechthorend en moet liplezen.
Ik had de behandeltijd verkeerd gehoord/begrepen. Ik zat ruim 20 minuten later dan de afspraak in de wachtruimte (19.50 u). een collega had mij gebeld om te horen waar ik bleef, dat telefoontje had...Ik had de behandeltijd verkeerd gehoord/begrepen. Ik zat ruim 20 minuten later dan de afspraak in de wachtruimte (19.50 u). een collega had mij gebeld om te horen waar ik bleef, dat telefoontje had ik gemist. Anouk was op weg naar huis toen ze mij zag zitten. Zij heeft mij alsnog behandeld. Naar volle tevredenheid ook nog!!
Vriendelijk en duidelijk
Marlies van Meel
Omdat hij goed naar je luisterde wat je zegt, hij neemt ook goed de tijd voor je hij raffelt de vragen van je niet zomaar af, dat is voor een patiënt erg belangrijk .
Marijke Schippers
Ze heeft een luisterend oor, heel kundig, en geeft tussen de regels door adviezen, wat dan niet dwingend over komt maar het zaadje is geplant en kan gaan groeien, wat bij mij dus is gebeurd....Ze heeft een luisterend oor, heel kundig, en geeft tussen de regels door adviezen, wat dan niet dwingend over komt maar het zaadje is geplant en kan gaan groeien, wat bij mij dus is gebeurd. EINDELIJK kreeg ik inzicht in dat ik zelf toch ook oefeningen moest gaan doen. Heb mijn abonnement bij de sportschool verhoogd en was goed aan de gang, jammer door de lock-down dat de sportschool nu weer dicht is.
Deskundig. Geeft duidelijk uitleg bij de behandeling
Een leuke vrouw met enorme kwaliteit en kennis
Jeanne den Ridder
Stijn is rustig en kan goed luisteren
Inge de Jongh van Overdijk
Ik werd serieus genomen, de behandeling heeft effect gehad waarvoor ik kwam.