C.j de Wijs

Mijn therapeut is goed met me bezig en bespreekt elk detail . zelf toen ik vertelde dat ik met het ziekenhuis bezig was heef hij een brief voor mijn Dokter in het ziekenhuis meegegeven hoe ver we... Mijn therapeut is goed met me bezig en bespreekt elk detail . zelf toen ik vertelde dat ik met het ziekenhuis bezig was heef hij een brief voor mijn Dokter in het ziekenhuis meegegeven hoe ver we stonden met de therapie.

Ik had 3 therapeuten - Diny, Kees en Teun. Allemaal experts op een ander manieren. Echt goed en professioneel allemaal. En het hielp! Bedankt!

Proberen samen naar een oplossingsgericht probleem te werken

Olga

Vond dat hij het goed deed. Voelde me comfortabel en op mijn gemak. Kon er gezellig mee kletsen maar bleef en deed het toch professioneel.

De bezoek aan de fysio heb ik altijd positief ervaren. Ik kreeg veel duidelijkheid en de fysiotherapeut kon zich goed inleven in mijn doelen. De fysiotherapeut is altijd positief geweest en ik ben... De bezoek aan de fysio heb ik altijd positief ervaren. Ik kreeg veel duidelijkheid en de fysiotherapeut kon zich goed inleven in mijn doelen. De fysiotherapeut is altijd positief geweest en ik ben nog met tegenzin naar de praktijk geweest. Ook hebben mijn bezoeken zeler effect gehad.

Floor

De deskundigheid en betrokkenheid. Daarnaast zijn alle medewerkers bijzonder vriendelijk en behulpzaam. De praktijk ziet er netjes en schoon uit, ook de corona maatregelen worden heel goed... De deskundigheid en betrokkenheid. Daarnaast zijn alle medewerkers bijzonder vriendelijk en behulpzaam. De praktijk ziet er netjes en schoon uit, ook de corona maatregelen worden heel goed nageleefd. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht, ik heb me op geen enkel moment een nummertje gevoeld.

Vaak niet op tijd met afspraak te korte behandeling,en niet door verwijzen naar arts

Erg goed geholpen met mijn klacht, terwijl ik het zelf somber in zag. Nu ook nog steeds klachten vrij nu de fysio gestopt is, erg fijn. Als het nodig was kon ik ook bellen gaf hij aan wat prettig was