Deskundige therapeute, die mij zeer goed begeleidt.
Razenberg
Betrokkenheid met de cliënt. Serieus de behandeling aangaan, maar ook zeker tijd nemen voor social talk. Wat ik persoonlijk fijn vindt als je een jaar lang daar letterlijk over de vloer komt.
N. de Leeuw
Top persoonlijke begeleiding.
Anja van der Harg
Ik had een akelige klacht waarvan ik dacht...gaat wel over.... maar liep er al ruim 2 mnd mee. Teun had het in 3x verholpen!! TOP!!!
Jan Jorissen
Deskundig en servicegericht geholpen. Ben zeer tevreden.
William de Wijs
Uit de MRI scan bleek ik een versleten knie te hebben, ik heb zeer goede ideeën mee gekregen hoe hier mee om te gaan
Frank Vrolijk
Ik ben al lang klant en heb vertrouwen in met name Teun Donckers, die weet hoe en op welke manier ik behandeld moet worden.
H.Franken
Vriendelijke en goede therapeut
Gerda Ligt oet
Vriendelijk goede uitleg
José de leeuw-brouwers
Ze heeft goed de kennis van de klacht, waar het vandaan komt, weet hoe ze de klacht aan moet pakken, wervels op zijn plek krijgen. Masseren De communicatie is goed wederzijds, alleen heeft ze wat...Ze heeft goed de kennis van de klacht, waar het vandaan komt, weet hoe ze de klacht aan moet pakken, wervels op zijn plek krijgen. Masseren De communicatie is goed wederzijds, alleen heeft ze wat minder spierkracht om echte spierknopen sneller los te krijgen. maar ze doet haar uiterste best hoor. Haar houding en gedrag is goed.