Vriendelijke jongen man hij legde alles uit werd goed geinformeerd over de behandeling en alles ging prima toppie voor deze fysiotherapeut
Ad van beers
Begrip voor de klachten
francina
Hij legt alles goed uit als hij aan het behandelen is en als je belt met vragen geeft hij daar vakkundig antwoord op.
Wilhelmien Verwater
Voor waar ik kwam, ben ik voor 99,9 pr goed behandeld. Juiste klacht , juiste behandeling.??
Domien van den Berg
De fysiotherapeut wist gelijk wat de mogelijkheden, maar zeker ook de onmogelijkheden met mijn knie waren. Door de behandeling weet ik wat ik moet doen als de knie weer opspeelt. Tevens weet...De fysiotherapeut wist gelijk wat de mogelijkheden, maar zeker ook de onmogelijkheden met mijn knie waren. Door de behandeling weet ik wat ik moet doen als de knie weer opspeelt. Tevens weet ik ook dat ik gezien mijn leeftijd en de stand van zaken met mijn knie de goede momenten moet koesteren.
Hans Spée
Omdat Anouk precies wist hoe ik behandeld moest worden, ze nam ook voldoende tijd om tussen de oefeningen wat te pauzeren, ze weet heel veel van opbouw oefeningen ze was geweldig
Ton Harries
Kennis over de blessure en goede behandeling
Irene van de Worp
De kennis en vaardigheid vond ik zeer goed.
man
Ton de Bok
Ik ben in zeer korte tijd weer pijnvrij en kan weer sporten!