Michel wist duidelijk waar hij het over had. Hij luisterde echt naar me en nam me echt serieus. Vanaf het eerste moment had ik vertrouwen in hem. Door de achtergrondinformatie mee te geven waarom de... Michel wist duidelijk waar hij het over had. Hij luisterde echt naar me en nam me echt serieus. Vanaf het eerste moment had ik vertrouwen in hem. Door de achtergrondinformatie mee te geven waarom de oefeningen belangrijk zijn en hoe dat werkt blijft het beter hangen en ben ik erg gemotiveerd geraakt.

Bij marloes kan je altijd terecht ze is een fantastische fysiotherapeut ze luisterd naar je geeft goede adviezen helpt je waar ze kan ik geef haar een dikke 10

Géjan Timmerman

Was duidelijk in zijn uitleg en heeft me voldoende vertrouwen gegeven om het sporten weer op te pakken.

Mijn fysiotherapeut nam mij heel serieus ook al was mijn uitleg soms wat onduidelijk. Ook stond hij goed boven de kennis en nam elke mogelijkheid in gedachten als het ging om wat er precies aan de... Mijn fysiotherapeut nam mij heel serieus ook al was mijn uitleg soms wat onduidelijk. Ook stond hij goed boven de kennis en nam elke mogelijkheid in gedachten als het ging om wat er precies aan de hand was. De oefeningen die ik heb mee gekregen hebben ook een super effect gehad. Over algemeen een super fijne ervaring.